Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye DAEŞ rusya

Cumhurbaşkanımız Kur'an-ı Kerim'i ezberliyor
Hadis Alimi Mehmet Emin Saraç  "Çocukluğumda bizim Kuran okumamız yasaktı. Babam da dedem de bu yüzden hapse girmişti. O imtihanlardan geçtik. Şimdi ise Allah bizi aydınlığa çıkardı. Artık ülkemizde Kur'an-ı Kerim okuyan bir Cumhurbaşkanı var." dedi.

İslam Alimi Emin Saraç Bakırköy İmam Hatip Lisesi Mezunları Derneği'nin (BAKİMDER) organize ettiği özel ziyarette Bakırköy İmam Hatip Lisesi öğrencileriyle Fatih camisinde biraraya geldi.

Emin Saraç şu açıklamaları yaptı;

 "Gençler siz rehbersiniz, siz yıldızsınız, güneşsiniz. İnşallah sizler ümmetin rehberi olacaksınız, insanları cennete götüreceksiniz. Cennette, insanın aklına gelmeyecek, gözlerin görmediği ve dünyada olmayan şeyler var. Dünyadaki şeyler basit şeyler. Sizler ahireti tercih ediyorsunuz." 

Dedem ve babam Kuran okudukları için hapse girdi

"Güneş ne kadar berrak ise bizim gideceğimiz yol da o kadar aydınlık. Allah'ın ipine sımsıkı sarılacağız. O da Kur'an-ı Kerim'i okumaktır. Hak yolda olduğumuzun teminatıdır. Gençler güzel sözlerin peşinden gideceğiz. Hepimiz Anadolu'dan geldik. Ben de Tokat'tan geldim. Çocukluğumda bizim Kur'an okumamız yasaktı. Babam da dedem de bu yüzden hapse girmişti. O imtihanlardan geçtik. Şimdi ise Allah bizi aydınlığa çıkardı. Artık ülkemizde Kur'an-ı Kerim okuyan bir Cumhurbaşkanı var."

"Cumhurbaşkanımız Kur'an-ı Kerim'i ezberlemekle meşgul"

Saraç Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın hafızlıkla egul olduğunu söyledi;

"Derdimiz çok ama umudumuz da çok. Şimdi tan yeri ağardı, güneş doğacak. Reisicumhurumuz Kur'anı Kerim okuyor. Hatta Cumhurbaşkanımızın Kur'an-ı Kerim'i ezberlemekle meşgul olduğunun haberini aldım. Bize geldiği zaman kendisinden bize de Kur'an okumasını istedim. Sonra da bize tilavette bulundu. Huşu ile dinledik."

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.