Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Cumhuriyet'i rahatsız eden Türk bayrakları
PKK'nın kazdığı hendekler, kurduğu barikatlar ve evlere kadar döşediği el yapımı patlayıcılar yüzünden Nusaybin de tıpkı Silopi, Cizre ve Sur gibi harabeye döndü.

NUSAYBİN TEMİZLENDİ
Operasyon bitti, ilçe teröristlerden temizlendi ancak Nusaybin'in harabe görüntüsü yürek burktu. PKK'lı teröristler hemen her sokağa, eve patlayıcı döşediği ve operasyonlar sonrası bu patlayıcılar infilak ettirildi. Bu eylemler şehitlerin gelmesine neden olmasıyla birlikte ilçenin de yerle bir olması anlamına geliyordu..

CUMHURİYET PKK'YI YAĞLAYIP BALLIYORDU
Operasyon sonrası askerlerimiz Nusaybin'de sokaklara Türk bayrağı astı. Cumhuriyet gazetesi ise Mehmetçik'in Türk bayrağı asması anormal bir hadiseymiş gibi manşetine taşıdı. Aynı Cumhuriyet PKK için "yere izmarit bile atmıyorlar" diyordu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hüseyin. gümüş 8 yıl önce

Bunlar cumhuriyetcıyse vede türkSe ben deyilim