Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Dağdaki çoban isyanda! 'Benim oyumla bunların oyu bir mi?'
KARADENiZ'DE BiR 'iSKOÇ' ENSTRÜMANI!
Rize Günleri Etkinlikleri'ne katılan Kılıçdaroğlu, Karadenizlileri ayağa kaldıran bir gafa imza attı. Karadeniz’in yöresel müzik aleti tulumu, İskoçların milli çalgısı gaydayla karıştırdı. “Gayda dinleyip, horona eşlik edip, hem- şehrilerimizle sohbet ettik" diye tweet atan Kılıçdaroğlu memle- ketine ne kadar yabancı olduğunu bir kez daha gösterdi.

NENE HATUN'U KIRŞEHİR'Lİ YAPTI

Cehaletiyle tüm Türkiye’yi kendisine güldüren bir diğer isim ise eski CHP’li Aylin Nazlıaka’ydı. Erzurum’un simgesi haline gelen Nene Hatun’u Kırşehirli yaptı. Üstüne üstük uyarılara rağmen hatasında ısrar etti. Bir gün boyunca ikna edilmeye çalışılan Nazlıaka, sonunda Nene Hatun'un Erzurumlu olduğunu anladı.

ÖLEN TERÖRİSTE 'NASILSINIZ'

Katil Esed’in 1 numaralı fedaisi Mihraç Ural, Suriye’deki bir çatışmada öldürüldü. Bir dönem Aydın Doğan’ın gazetelerinde köşe yazarlığı yapan Ayşe Hür, resmi açıklamalara rağmen ölüm habe-rine inanmadı. Ölen Mihraç Ural’a twitter hesabı üzerin-den “Nasılsınız” diye sordu, uzun süre de cevap bekledi.

AK PARTİ MİTİNGİNİ CHP MİTİNGİ SANDI

CHP’nin akıl hocası Koray Çalışkan, AK Parti’nin daha önce İstanbul’da düzenlediği bir mitingine ait fotoğrafı, CHP’nin Kartal mitingine ait
zannedip sosyal medyadan paylaştı. Üzerine bir de AK Parti’yle alay etti. Bazı CHP’li vekiller de Çalışkan’ın AK Parti mitingine ait tweetini paylaşınca ortaya trajikomik bir manzara çıktı.

BÜYÜLÜ EKMEKLE AK PARTİ'YE OY

FETÖ’nün tetikçi gazetecisi “Doçent Doktor” Önder Aytaç, kolay kolay unutulmayacak tarihi bir saçmalamaya imza attı. Üniversitelerde akademisyenlik de yapan Önder Aytaç, ciddi ciddi halk ekmek fabrikalarında ekmeklere büyü yapıldığını, AK Parti’nin bu şekilde oy aldığını iddia etti.

YANLIŞ YOLDAN GİRDİ ORTADOĞU'DAN ÇIKTI

HDP’li milletvekiliyle aşk yaşayan yazar Aslı Aydıntaşbaş, seçim programını izlemek için gittiği Şanlıurfa’da artık kullanılmayan yanlış yola girdi. Yolun bozuk olması nedeniyle hükümetin ‘Ortadoğu politikalarını’ eleştiren Aydıntaşbaş, yeni yapılan duble yolu twitter kullanıcılarının uyarısıyla buldu.

DÖRT İŞLEM CAHİLİ HAKAN

Pensilvanya’nın emir eri, eski futbolcu Hakan Şükür, yaptığı matematik hesabıyla ‘yok artık’ dedirtti. Elektrik kesintileri nedeniyle hükümeti eleştirmeye çalışan Şükür, 4 ayda 2 bin 880 saat olmasına rağmen, “4 ayda 224 bin saat elektrik kesintisi yaşandı” dedi. 4 işlem yapmaktaki ‘başarısızlığını’ gözler önüne serdi.

HIZLI TREN KÖMÜRLE ÇALIŞIYOR

FETÖ kanallarına çıkıp AK Parti karşıtlığı yaparak ünlenen ‘oyuncu tarihçi şair’ Pelin Batu, hükümeti eleştireyim derken tüm Türkiye’ye rezil oldu. Trenlerin hala kömürle çalıştığını sanan ‘Tarihçi’ Batu, Pamukova’da yaşanan hızlı tren kazasının “fazla kömür atıldığı için” meydana geldiğini söyledi.

SADDAM'I HALA HAYATTA SANIYOR

Aydın Doğan’ın gazetesi Hürriyet’te yazı işleri müdürlüğü yapan Tufan Türenç, önceki gün Ekvador’daki depremi Erdoğan’a bağlayarak şaka gibi bir tweet atmıştı. Daha önce cahilliği nedeniyle sosyal medyada defalarca alay konusu olan Türenç, Irak’ın devrik lideri Saddam’ı mezardan çıkarıp, Suriye’nin başına geçirmişti. (Güneş)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.