Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz

Başına aldığı tek kurşunla yere yığıldı İsmail Başçavuş... Oysa saniyeler önce "Kardeşiz biz, birbirimizin kanını akıtmak yakışır mı" diye seslenmişti... Darbeciler bu çağrıya hain bir kurşanla yanıt verdi...

Kanal D'de yer alan videolu habere göre, işte o sabah yaşananlar:

Yer Ankara Gölbaşı Özel Kuvvetler Komutanlığı'nın eğitim arazisi... 16 Temmuz saat 05.39. O gece sabaha kadar süren çatışmalar devam ediyor.



SİVİL KIYAFETLE KOŞUP GELDİLER

Darbe gecesi Astsubay Ömer Halisdemir kapıda darbeci general Semih Terzi'yi vurmuş, hemen ardından da şehit edilmişti. Özel Kuvvetlerin içinde darbeci subaylar dışarıda da komutan Zekai Aksakallı'nın emriyle silah bulup evlerinden sivil kıyafetlerle koşup gelen bordo bereliler var.


 

KAHRAMAN BAŞÇAVUŞ İSMAİL OĞUZ

Onlardan biri 22 yıldır Özel Kuvvetler'de olan Başçavuş İsmail Oğuz, 5 aylık görevden o gece evine dönmüştü. Emir üzerine tekrar özel kuvvetlere gitti. İsmail Başçavuş, sabahın ilk ışıklarına kadar çatıştı darbeci askerlerle.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mert 8 yıl önce

Allah trivagonun belasını versin