Öne Çıkanlar son dakika rusya haber terör terör örgütü

Darbeci komutandan direnen halka alçak sözler

Darbecilerin 15 Temmuz’daki kanlı girişiminde İstanbul’da en ağır darbeyi alan semtlerden birisi Çengelköy oldu.

Kuleli Askeri Lisesi’yle Boğaziçi Köprüsü arasında kalan Çengelköy’de 15 Temmuz gecesinde darbeci komutan Kuleli Askeri Lisesi Komutanı Albay Mürsel Çıkrıkçı'nın emriyle onlarca kişi öldü, yaralandı.

ASKERLER HALKI REHİN TUTTU

Tarihi Çınaraltı’nın hemen arkasında yer alan Erbap Cafe’de ise bir grup, asker tarafından rehin tutuldu. Darbeci komutanın aralarında kadın ile çocukların bulunduğu yaklaşık 60 kişi ile diyalogları ise tüyler ürpertici..

"GEBERE GEBERE GİDECEK İT SÜRÜSÜ"

Çengelköy’de darbeye karşı çıkan halka "it sürüsü" benzetmesi yapan darbeci komutanın"gebere gebere gidecek it sürüsü" sözleri darbe dehşetini bir kez daha ortaya koydu.

İŞTE DARBECİ KOMUTANININ ALÇAK KONUŞMALARI

Saatlerce süren operasyonun ardından gözaltına alınan Kuleli Askeri Lisesi Komutanı Albay Mürsel Çıkrıkçı’ya ait olduğu belirtilen ve cep telefonuyla bir vatandaşın kaydettiği iki saatlik konuşma kaydının bir bölümü özetle şöyle:

"SEN OTUR, BİR FETİH SURESİ OKU ASKER İÇİN"

Darbeci Komutan: Çök... Hanımefendi, memleket cenaze namazı kılıyor, Allah affeder merak etme. Sen otur, oturduğun yerde bir Fetih Suresi oku asker için.

Komutan: Şu an at izi it izine karışmış durumda. Allah selamate erdirir, yeter ki söz dinleyin. Şu an kimin ne olduğu belli değil.

Komutan: Kadınlar bakın cır cır yapmayın. Ezan okunuyor, lütfen memleket için sala okunuyor. İt kopuğa emanet ettiniz ondan sonra da bu hale geldik. 2 yıldır her gün 5 tane 10 tane polis şehit olurken ne yapıyordunuz. Biz de işte onun gereğini yapıyoruz.

"İT SÜRÜSÜ DAĞILDI MI"

Komutan: Durum nedir. O kavşakta asayiş berkemal mi?

Er: Evet komutanım.

Komutan: İt sürüsü dağıldı mı?

Er: Kaçıyorlar komutanım.

"SİLAHLI KUVVETLER YÖNETİME EL KOYMUŞTUR"

Komutan: Bakın şimdi ne yapıyorlar biliyor musunuz? Yine Allah kitap diyerek, insanları galeyana getirmeye çalışıyorlar. Hırsızlığını aleni gördünüz ama yine de tuttunuz inandınız, çalıyorlar ama çalışıyorlar dediniz. Aslında belayı kendiniz istediniz maalesef. Allah affetsin. Şu an Silahlı Kuvvetler Türkiye Cumhuriyeti yönetimine el koymuştur.

"DİRENENLERE ATEŞ EDİLSİN"

Komutan: Komutanım, bölgeye mühimmat nakli yaptırabilir misin? Helikopterler nerede helikopterler? Beylerbeyi yolu üzerine helikopterleri yönlendirin. Direnen kalabalık var, doğrudan ateş edilsin. Direnmeyenler zaten dükkânların içine girmiş durumda, biz onları yol üzerine aldık, kontrol altında yaklaşık 60’a yakın insan var, kadın ve çocuklar da var içlerinde.

DİRENİNİ ALNINDAN VURANA ASKERİ TEBRİK ETTİ

Komutan: Bak ağzını burnunu dağıtacağım, susmasını bilmeyen adama ne yapıldığını göreceksin. Ya ne kadar sabırsız bir toplum olduk, ne kadar allahsız kitapsız bir toplum olduk biz ya. Ne kadar samimiyetsiz, ne kadar duygusuz, ne kadar hissiz, ne kadar ruhsuz bir toplum olduk biz. Allah için bir silkelenin ya. Ecdad için bir silkelenin ya.

(Bir vatandaşı vuran askere ‘O Mahmut’a söyle alnından öpüyorum’ diyor telefonda...)

(Darbeci komutan Çıkrıkçı'nın son hali)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
lazoğlu 8 yıl önce

böyle şerefsiz komutanların a.. si.. şimdi karıları koca ararlar devlet maaşlarını keser ortalık orosbu dolar

Avatar
Karadenız 8 yıl önce

Serefını sıktımının seref yoksunu

Avatar
Sütçü imam 8 yıl önce

Vatanımız abd ye satmak isteyen köpek sürüleri için yaşasın cehennem. ALLAH U EKBER

Avatar
turk 8 yıl önce

Anani gotunden sikeyim o.cocugu.

Avatar
Hazırcevap 8 yıl önce

Bir darbeci karısıda bana düşer mi? Acep.

Avatar
Atilla 8 yıl önce

Vatan haini köpekler

Avatar
boğa 8 yıl önce

amını kanını siktimin iti şimdi karın ne olacak ona buna siktirecek adi şerefsiz kahpe

Avatar
ilker evlen 8 yıl önce

bu halka bu devlete ve bu bayraga hakaret edeceksin ondan sonra bu ulkenin maasiyla yasayacaksin it soyu seni kansiz pust seni gebertmek icin zevkle iceri girecek milyonlarca vatansever var ama bunlari oldurmeyeceksin ki sonlarini cumle alem gorsun pustlarin