Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Davutoğlu bu haberi okuyunca tüm vaatlerinden vazgeçecek! Trans güzellik birincisi: Bizi de evlendir Davutoğlu!
Davutoğlu'nun "bekarları evlendireceğiz" vaadi başına iş açmaya devam ediyor. Önce HDP lideri Selahattin Demirtaş'ın "izdivaç programına katıl" tepkisine maruz kalan Başbakan şimdi de trans güzellik birincisi seçilen Çağla Akalın'ın ilginç isteğiyle karşılaştı. Akalın Davutoğlu'ndan tüm transseksüelleri evlendirmesini istedi. Davutoğlu'nun bazı vaatlerinden dolayı pişman olduğu tahmin ediliyor...



Trans güzellik yarışması birincisi Çağla Akalın, birçok eşcinselin AK Parti'ye oy verdiğini söyledi.  Akalın, “iktidar olan bir parti LGBT için ne zaman bir yasa çıkaracak?” diye sordu. 1 Kasım seçimleri öncesinde Başbakan Davutoğlu’nun bekarları evlendirme vaadine de dikkat çeken Akalın, “Evlendirelim teklifinden LGBT bireyler yararlana bilecek mi?” sorusunu yönetti.

İşte Çağla Akalın’ın 1 Kasım değerlendirmesi ve soruları:

“Davutoğlu'nun LGBT derneklerine yolladigi mektup işe yaradı bence.

Sayfamda ve diğer profillerimde gördüğüm bir çok LGBT birey oyunu AKP den yana kullanmış. İyi ya da kötü herkesin kendi tercihi ama benim sorularım olacak LGBT’den bu kadar çok oy alan ve iktidar olan bir parti LGBT için ne zaman bir yasa çıkaracak?

Başbakan Davutoğlu'nun vaad ettiği evlenemiyorsanız bize gelin biz sizi evlendirelim teklifinden LGBT bireyler yararlana bilecek mi? Nefret cinayetleri yasası ne zaman çıkacak? Nüfus kağıtları ne zaman tek renk olacak? LGBT bireylerin iş ve barınma hakları ne zaman iyileştirilecek? Evet oylar AKP ye verildi ama bu sorularında cevap bulması gerekiyor değil mi?”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
talha 8 yıl önce

tamam i.nelik hastalık olabilir ama bu nedir arkdaş. ar damarı çatlamış milletin

Avatar
can 8 yıl önce

karşımıza çıksa yandık ayırt etmek çok zor

Avatar
X-x_X 8 yıl önce

bu da diyormuş mu bülent ersoy gibi ben sıradan ayşe fatma değilim diye

Avatar
neptün 8 yıl önce

sonumuz sodom gomore gibi olmasın