Öne Çıkanlar rusya haber abd EKREM İNCEL mahmut uslu fenerbahçe haberleri

Davutoğlu'na Yakın Karar Gazetesi'nde kimler yazacak?

Erdoğan'a yakın Ethem Sancak'ın sahibi olduğu Star ve Akşam'dan kovulan Mustafa Karaalioğlu, Yusuf Ziya Cömert ve Mehmet Ocaktan tarafından kurulan Karar.com, yazılı basın hayatına başlarken gazetenin kadrosu da netleşmeye başlıyor. 

YAYIN YÖNETMENİ

Genel yayın yönetmeninin İbrahim Kiras olduğu gazetede, Mansur Akgün ve Elif Çakır gibi tanınmış kalemler yazacak.

KARAALİOĞLU VE OCAKTAN YAZAR OLACAK

Mustafa Karaalioğlu ve Mehmet Ocaktan'ın da yazar kadrosunda olması beklenen Karar'da İbrahim Kahveci ve Vahdettin İnce de yerini aldı.

"Havuz'a karşı Davutoğlu kendi medyasını oluşturuyor" iddiaları arasında çıkmaya hazırlanan Karar için Etyen Mahçupyan ve Gülay Göktürk ile görüşüldüğü iddia edildi. Bu iddia bununla da sınırlı kalmadı.

Bayramoğlu ve Selvi de mi geçiyor?

28 Şubat döneminin dik duran kalemleri Yeni Şafak yazarları Ali Bayramoğlu ve Abdülkadir Selvi gibi isimlerle de görüşüldüğü söylenen gazete için Ceren Kenar ve Yıldıray Oğur'un da adı geçiyor. Adı geçen bir diğer isim de Ahmet Taşgetiren...

ERDOĞAN VE DAVUTOĞLU ARASINDA GİZLİ ÇATIŞMA

Ankara kulislerinde Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Başbakan Ahmet Davutoğlu arasındaki fikir ayrılığının son dönemde iyice günyüzüne çıktığı konuşulurken, bir süredir danışmanlar üzerinden yürütülen tartışmanın Karar'ın yayın hayatına başlaması ile birlikte medyaya da sıçrayacağı konuşuluyor.

Karar'ın internet sitesi, Arınç'ın geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı sert bir şekilde eleştirdiği açıklamaları için "Bülent Ağabey'den Manifesto" manşetini atmıştı.

Aktifhaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.