Öne Çıkanlar türkiye terörist ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye

Alman medyasında çalışan Türk asıllı Alman gazeteci Deniz Yücel'in dün Merkel'le düzenlenen basın toplantısındaki provokatif sorusuna Başbakan Davutoğlu tokat gibi bir yanıt vermişti.. 


Davutoğlu; "Basın toplantısı iki başbakan arasında ama, üçüncü bir basın açıklaması oldu. Esas itibariyle siyasi bir statement yapıldı. Sorunun kendisinde birçok eleştiriyi aşan suçlamalar var"  demişti. 

Deniz Yücel ayrıca Türkiye'nin basın özgürlüğünde 195. sırada olduğunu söylemesi üzerine Davutoğlu dünya üzerinde 193 ülke olduğunu hatırlatmıştı...

Provokasyon yapmaya çalışan Türk asıllı Alman gazeteci Deniz Yücel'in, Kandil'deki terörist kampa giderek kanlı terör örgütü PKK'nın elebaşısı Cemil Bayık ile röportaj yaptığı ortaya çıktı. Yücel bu röportajda terör örgütüne methiyeler dizdiği belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ali ara 8 yıl önce

Orospu cpcugu bu herif

Avatar
palulu 8 yıl önce

satılmış pezevenkler

Avatar
Pusat 8 yıl önce

Kanı bozuk şerefsiz senin mayanda bozukluk var