Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu rusya dışişleri son dakika flaş gelişmesi rusya yolcu uçağı seçim kampanyası

Davutoğlu'ndan Kılıçdaroğlu'na sert tepki

Başbakan Ahmet Davutoğlu, AKP İstanbul İl Danışma Meclisi'nde, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun CumhurbaşkanıTayyip Erdoğan'a yönelik "Diktatör bozuntusu senin için şeref ve namus ne anlama geliyor" diye sorduğu soru için "Kötü söz sahibinindir, küstahlığı aynen iade ediyoruz!" dedi.

"Küstahlığı iade ediyorum"

Kemal Kılıçdaroğlu, CHP kongresinde yaptığı konuşmada ortaya koydu. Sayın Cumhurbaşkanımıza yönelik, nezaketsizlikle ithamda bulundu. Devletin en ali makamına iftira attı. Bu küstahlığı kendisine aynen iade ediyoruz.

Dikta CHP siyasetine ait bir kavramdır. Dikta, milli şef, zorbalık CHP'ye ait kavramdır. En son TRT'yi bastılar. Hizmet üretemeyince kabalaşıyorlar, çirkinleşiyorlar. Hakaret ettiği kişinin bu milletin yüzde 52'nin oyuyla seçildiğini unutuyor. Saygısız olduğu kadar basiretsiz bir söylemi kullanmaktan çekinmiyor.

"Hakaret ederek koltuğunu koruyor"

Kılıçdaroğlu CHP'nin şifa bulmaz hastalıklarını gözden kaçırmak için Cumhurbaşkanımıza hakaret ederek kendi kitlesi nezdinde kendisini kurtarmaya çalışıyor. CHP kongresinde parti kitlesini küfürle, hakaretle biraraya tutmayı düşünmek sayın Kılıçdaroğlu'na yaramaz. CHP'nin 1 Kasım seçimlerinde biz ne hata yaptık diye düşünmelerinin zamanıdır. Koltuğun, geliştirdiği fikirlerle koruyamayacağını bildiği için Cumhurbaşkanına hakaret ederek koltuğunu korumayı düşünüyor. Bunlar kendi koltuklarını korumak için sergiledikleri küçük kurnazlıklardır.

"Hakaret etmek ona birşey kazandırmaz"

Eğer biraz sorumluluk sahibi olunsaydı, basiret sahibi olunsaydık koltuğu korumak adına böyle seviyesiz bir üsluba yönelmezlerdi. Onlar kongrelerinde sadece itham ve hakaretle konuşurken bizim teşkilatımızın toplantılarında gelecek ve aydınlık günlerinin çağrısı yapılır. Sayın Kılıçdaroğlu'nun derdi Türkiye'yi daha iyi yerlere taşımak olsaydı partisine vizyon çizerdi. Bunlardan bahsedemediği için hakaretle yoluna devam etmek istiyor. Bu ülkenin en yüce makamına hakaret etmek ona hiçbir şey kazandırmak.

Bir başbakan için bir genel başkan için en büyük güç, en büyük destek böyle bir teşkilata sahip olmaktır. Bu teşkilat şimdiden 2019'un müjdesini haber veriyor. Bir tarafta girdiği her seçimi kaybeden sayın Kılıçdaroğlu, diğer taraftan girdiği her seçimi kazanan sayın Cumhurbaşkanımız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Fedai 8 yıl önce

7 seferdir secim kaybeden chp genel baskani tekrar yeniden secilmesi vatana bir ihanettir cunku ne konustunu bilmeyen bir geri zekalidir bundan sonra si icin chp bitmistir