Öne Çıkanlar terörist ışid türkiye terör örgütü terör

Davutoğlu PKK hendekleri için El Kaide'yi örnek verdi

İstanbul'da gerçekleşen görüşme sonrası ortak basın açıklaması yapıldı.

Başbakan Davutoğlu, Amerika ile birlikte DAEŞ ve PKK konularında aynı yerde durduklarını kaydetti. Davutoğlu, Biden'ı PKK ile mücadele konularında bilgilendirdiğini duyurdu.

EL KAİDE AMERİKA'DA HENDEK KAZSA, TUTUMUMUZ AYNI OLURDU

PKK'ya yönelik operasyonlara değinen Başbakan Davutoğlu, Türkiye Cumhuriyeti sınırlarında Türk askeri ve polisi dışında hiçbir silahlı gücün bulunmayacağı güne kadar mücadelenin süreceğini yeniledi, PKK'nın hendekleri için El Kaide'yi örnek verdi: El Kaide Amerika sınırlarında hendek kazsa tutumumuz yine aynı olurdu..

BİDEN: PKK DA TÜRKİYE İÇİN DAEŞ'LE AYNI TEHDİT

Diğer taraftan Joe Biden da türkiye ile DAEŞ ve PKK konularında aynı fikirde olduklarını hatırlattı: PKK da DAEŞ'le eşit derece Türkiye'ye karşı tehdit oluşturuyor ve bunun farkındayız. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
suomi finland 8 yıl önce

bu kafir münafıklar yalan söyleyerek bizi ve bütün Müslümanları kandırıyorlar ve biz Müslüman ülkelerin bütün petrol ve zenginlik kaynaklarımızı aramıza fitne ve fesat koyarak iç ve dış savaşlara sokarak aliyorlar ve çaliyor bu hain hırsızlar ve sonrada diyorlar neden sadece Müslümanların ülkelerinde iç ve dış karışıklıklar var ve birbirilerini vurup öldürüyorlar, oysa halbuki tüm bu olanlar onlarin hain plan fitne ve fesatlarıyla olup biten şeylerdir ve zaten buda onlarin hem işine geliyor hem bu şekilde ancak petrol ve doğal zenginliklerimizi çalabiliyorlar. Biz Müslümanlar çabuk uyanmalıyız ve birbirimize sımsıkı sarılmalıyız ve bu hainlerin planlarını bozmalıyız artık çaldırmamalıyız sadece onlara para karşılığı ile onlarda Allahın bize vermiş olduğu bu nimetleri paylaşmalıyız çünkü aksi taktirde bizde huzurlu olamayız çünkü onlarinda bunlara ihtiyaçları var zaten hepimizede yeter ve dinimizde paylaşmayı emrediyor

Avatar
BEDİRHAN 8 yıl önce

bide pkk ve daeşin usa nın piçi olduğunun farkındayız

Avatar
sefer avdağı 8 yıl önce

Biz avrupa ve amerikanın yıllarca 3 maymuna oynadığını iyi biliyoruz ancak türkiye artık gücünü göstermeli musul ve kerkük türkmen dağları zaten bizim oraya niçin girilmiyor