Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Davutoğlu saldırıyı gerçekleştiren örgütü açıkladı

Başbakan Davutoğlu Sultanahmet saldırısına ilişkin tüm insanlığa çağrıda bulunarak "Paris saldırısında nasıl omuz omuza durduysak yine aynı tavrı sergileyelim" dedi.

Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satır başları;

"Terör yapan herkes insanlık suçu işlemiştir. Hangi türden olursa olsun her terör grubuna karşı açık ve ilkeli bir tutum sergiledik. Ankara saldırısında, Suruç saldırısında canlarımızı kaybetmiştik. Bugün ülkemizde gerçekleşen saldırıda hayatını kaybedenlerin tümü yabancı uyruklu. Bu misafirler bizim için değerli misafirlerdi.

PARİS İÇİN NASIL OMUZ OMUZA DURDUYSAK..

Bu terör saldırıları Türkiye'nin demokratik yapısını etkileyemeyecektir. Tüm saldırılara karşı omuz omuza duralım. Tüm terör gruplarının insanlık dışı olduğunu unutmayalım. Teröre karşı atılacak her adımda Türkiye kararlı ve destekçi olacaktır. Paris saldırısı için nasıl omuz omuza durduysak yine o gerekli.

Bunlar hak ettikleri cezayı alacaklar. Tüm insanlığa çağrıda bulunmak istiyorum: Nasıl Paris saldırılarıyla ilgili ortak bir tavır aldıysak şimdi de aynı tavrı alalım.

BUNU GERÇEKLEŞTİREN DAEŞ MENSUBU

Hayatını kaybedenlerin ailelerine baş sağlığı diliyorum. Bunu gerçekleştiren DAEŞ mensubu bir şahıs.

Terörün bütün insanlığın düşmanı olduğunu hep birlikte haykıralım. DAEŞ'in bütün unsurları temizlenene kadar mücadeleye devam etmeliyiz. Terörün en büyük kaynağı Suriye'deki iç savaştır. Bu tür saldırılar savaştan kaçan masum Suriyelilere mal edilemez.

Terör olayları karşısında milli birliğimizi korumak ve omuz omuza vermek zorundayız. Bu acı 78 milyonun acısıdır." 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ahmet 8 yıl önce

Bunların beynini yıkıyor siz cennetlik sinizdiye kandirilmis salaklar ALLAH belanızi versin insan öldürerek cennete değil cehenneme peygamberimiz bir insan i öldür mek bütün insanları öldürmek kadar günahtır demiş