Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş spotlight filmi ittihat terakki salyangoz kremi

Demirtaş: ''Bütün dünya Kürtlere saygı duyuyor!''

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, Rusya ziyareti dönüşünde Atatürk Havalimanı'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Demirtaş, Rusya ziyaretinin uzun zaman önce planlandığını, Türkiye'nin Rusya ya da başka bir ülkeyle savaş istemediğini söyledi.

Hükümetin bazı kararları sonucunda iki ülke arasında gerilim oluştuğunu öne süren Demirtaş, "Rusya'nın uçağının düşürülmesinin Türkiye'ye tek bir tane faydasını söylesinler, ben özür dileyeceğim. Milyonlarca insan, şu anda mağdur olmuş durumda. Rusya'da iş yapan, ticaret yapan, ithalat ihracat yapan, orada ihale almış olanlar, öğrenciler, çalışmaya giden işçiler... Buradan malı gönderen, Akdeniz'de narenciye üreticisinden, Laleli esnafına kadar herkes mağdur olmuş durumda" diye konuştu.

"BÜTÜN DÜNYA BİZE SAYGI DUYUYOR"

"Kürt halkı gerçekten çok zorlu bir zamanda çok muazzam bir direniş sergiliyor. Bütün dünya buna saygı duyuyor."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
egenç 8 yıl önce

Kürtlere herkes saygı duyuyor ve seviyor. Dünya onlara yaraşacak bir parti ve başkanları olmamasına üzülüyor.