Öne Çıkanlar son dakika PKK rusya haber terör

Demirtaş'ı Silvan'da dinleyen olmadı
HDP eşbaşkanı Selahattin Demirtaş, dün Silvan'da Nevruz kutlamasına katıldı.

100 KİŞİ BİLE DİNLEMEYE GELMEDİ

Yüzde 90 oy aldığı ilçede ancak yüz kişiye hitap eden Demirtaş Ankara saldırısına değindiği konuşmasında "İnsanlığımızdan utandık" ifadelerini kullandı..

YİNE TERÖRE DESTEK

Ankara’da 10 Ekim barış mitingi, Kızılay ve Merasim sokaktaki katliamları kınadıklarını ve bu tutuma devam edeceklerini kaydeden Demirtaş, “Ankara’daki katliam büyük bir zulüm. İnsanlığımızdan utandık. Cizre’de diri diri insanların yakılması için emir verdin. Bu zulüm ne olacak? Siyaset cesaret işidir. Şu günlerde yakalamazsak ülke daha kötü duruma girer. İşte isteriz ki bu Nevruz bunun vesilesi olsun” dedi.

YALANDAN BARIŞ MASALLARI

“Ülke paramparça, insanlar korkuyor” diyen Demirtaş sözlerini şöyle sürdürdü:“Koşullar ne kadar zorlu ve zahmetli olarsa olsun barış için çaba sarf etmekten vazgeçmeyeceğiz. Çatışmalar, operasyonlar dursun, hendek ve barikatlar kalksın diyalog ortamı oluşturulsun diyoruz. Kürtler bir şey istemiyor, gölge etmeyin başka ihsan istemez.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
KENAN 8 yıl önce

sana artık kim inanırki Allah sizi nasıl biliyorsa öyle yapsın zalimler için yaşasın cehennem