Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California haber botu Sea Pearl Ataköy

Deniz Baykal böyle avuttu: Sabredin az kaldı

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, Kumluca İlçesinde ziyaretlerde bulundu. Buradaki temaslarında gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Baykal, 2019 yılında yapılacak seçimlerden ümitli olduğunu ifade etti.

HEDEFİNDE ERDOĞAN VARDI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alan Baykal, "Şimdi onu bir telaş aldı. Daha seçime 2 yıl var. Ağzından 2019'u düşürmüyor. Artık milletle inatlaşılmayacağını gördü. Neymiş de metal yorgunluğu varmış. Hepsi hikâye, telaş başladı. Her çıkışın bir inişi vardır. Artık çöküş başladı. Telaş ondandır. Bu insanlar, bu ülkenin Mursi'nin Mısırı'na, Esad'ın Suriyesi'ne, Saddam'ın Irakı'na doğru gittiğini görüyor.

SABREDİN AZ KALDI

Artık 'dur' demenin zamanıdır. Sevgili vatandaşlarım sabredin, az kaldı. Siz kararınızdan vazgeçmeyin. Bu ateşin kıvılcımı neden Adrasan'dan başlamasın.

KURTULUŞ KIVILCIMI NASIL SAMSUN'DAN BAŞLAMIŞSA..

Bu ülkenin kurtuluş kıvılcımı nasıl Samsun'dan başlamışsa, şimdi de Adrasan'dan, Antalya'dan başlayabilir." diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Alihan Ayyıldız 7 yıl önce

Evet Kurtuluş 29 Mayıs 1453 başladı. Bitişinizin sancıları !.

Avatar
mehmet 7 yıl önce

Baykal denen Antalya nın yüzkarası tipitip!!ayranın yok içmeğe şeyle gidersin şey yapmaya!!rezil herif !!!!