Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

Devlet Bahçeli'den "Başkanlık" açıklaması
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, başkanlık sistemi ile ilgili tartışmalara ilişkin, "Neyi anlatmak istediğim ve tam anlattığım kanatindeyim. Herkesin bildiği gibi anlama çabası içinde bu çabaya da saygı duyuyorum. Tartışmalar siyaseti zenginleştirecek ve sistem tartışmalarına son verecek hayırlı bir sonuca ulaşırsa da bundan memnuniyet duyacağımı ifade edeyim" diye konuştu.

"SİYASETİ TIKAMAMAK GEREK"

Bahçeli devamında "Siyaseti kaosla tıkamamak gerekir. MHP'nin ilkeleri vardır" vurgusunda bulundu:

"Meclis'e gelinir, Meclis'te 330 ile 367 aralığında bir sonuç çıkarsa tabiatıyla referanduma gitmek lazım. Ama böyle bir hayırlı gelişmeyi, sabote etmek doğru değildir. Böyle bir hayırlı gelişmeye başka türlü yaklaşarak kaos ve kriz ortamının devamında veya bir başka ifadeyle şu an yaşanmakta olan fiili durumun devamını arzulayanlar ise Türkiye'de kaosun kurucuları, kaosun yaşatıcıları ve darbe çağrıcıları olarak da tarihte yerini alacaklardır"

 

Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan MHP Lideri, bir gazetecinin sorusu üzerine CHP Sözcüsü Selin Sayek Böke'nin çirkin açıklamalarına değindi.

CEVABI KILIÇDAROĞLU VERSİN

MHP'nin ilkeli ve köklü bir parti olduğunu hatırlatan Bahçeli, "MHP'nin kimseye yedek lastik olması söz konusu değildir. Birileri eğer, CHP Sözcüsü olarak bunu konuşuyorsa bunun cevabını ilk olarak Kılıçdaroğlu'nun vermesi lazımdır" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.