Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid cumhurbaşkanı Tanap

DHKP-C şüphelisine babasından sert tepki

Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri terör örgütü DHKP-C'ye yönelik dün özel harekat timlerinin katılımıyla düzenlediği operasyonda 11 şüpheliyi gözaltına aldı.

POMPALI TÜFEK BULUNDU

Şüphelilerin evlerinde yapılan aramada ise 1 adet pompalı tüfek, 4 adet sallama tabir edilen bıçak ve çok sayıda örgütsel doküman ele geçirildi.



BABADAN DHKP-C'Lİ OĞLUNA TEPKİ

TEM Şubesi'nde ifadeleri alınan şüphelilerden 6'sı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. 5 şüpheli ise Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde sağlık kontrolünden geçirildikten sonra adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden bazıları adliyeye girerken zafer işareti yaptı.

"İNDİR O ELİNİ"

Şüphelilerden U.C.K.'nin zafer işareti yaptığını gören, polis kordonunun kenarında bekleyen babası H.K., "İndir o elini" diyerek, oğluna tepki gösterdi.
Polisler tarafından baba sakinleştirilirken, şüpheliler ellerini indirerek adliyeye girdi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.