Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Dijital e-pin ve oyun kodları

Gelmiş geçmiş en popüler oyunları en uygun fiyatlara epinko.com’dan satın alın.

Peki hangi oyunlar epinko.com sitesinde mevcut? PUBG, League of Legends, Valorant, Zula, Wolf Team, Mobile Legends, Knight Online, Metin 2, Point Blank, Silkroad ve daha fazlası hizmetinize sunulmuş durumda. Peki bu oyunları ve oyunun içindeki eşyaları nasıl satın alabilirsiniz biraz da ondan bahsedelim.

PUBG UC E-PİN NEDİR?

Oyunlarla ilgileniyorsanız mutlaka UC ifadesini duymuşsunuzdur. UC yani Unknown Cash bir para birimidir. UC ile oyun içerisinde giysi, silah, paraşüt gibi eşyalar satın alabilirsiniz. Bu ürünleri almanın oyun sırasında düşmana “psikolojik harp” uygulamak için de büyük önemi vardır.

Şimdi de biraz oyunları tanıyalım;

PUBG NEDİR?

PUBG yani uzun haliyle Player Unknown's Battlegrounds. Bluehole firması tarafından ortaya çıkartılan çok oyunculu bir oyundur. Dünya çapında bilinen PUBG FPS oyun kategorisinde yer alır. PC, akıllı telefon ve tabletlerde oynanabilir. PUBG mobile çok fazla kullanıcı tarafından tercih edilir.

Valorant nedir? Valorant nasıl oynanır?

Valorant yıllardır LoL (League of Legends) ile ortalığı kasıp kavuran Riot Games’in bir ürünüdür. Oyun Counter Strike ve OverWatch karışımıdır diyebiliriz. Beşer - beşer toplamda 10 kişilik iki takımın karşı karşıya geldiği maçlarda bir taraf savunma yaparken diğer taraf saldırı rolündedir.

League of Legend Nedir? Nasıl oynanır?

Oyun dünyasının online olarak belki de en çok oynanan oyunu League of Legends diyebiliriz. Tempolu, rekabetçi, strateji oyunlarının heyecanını rol yapma oyunlarıyla buluşturan çevrim içi bir oyundur League of Legend kısa ismiyle LoL. İki takım, çeşitli savaş alanlarında ve oyun modlarında birbirleriyle mücadele edip savaşmaktadır. LoL, sürekli çeşitlenen yeni şampiyonları, sürekli olarak güncellenen içeriği ile her klasmandaki oyuncunun rahatlıkla oynayabileceği bir oyundur.

Knight Online Nasıl Oynanır?

Knight Online tek başınıza veya online olarak arkadaşlarınızla birlikte oynayabileceğiniz bir oyun türüdür. Toplamda 19 farklı server vardır. Oyunu oynamak isteyen bir kişinin bu serverlardan birini seçme hakkı vardır. Oyuna girdiğinizde Human ya da Org ırklarından birini seçerek başlarsınız. Oyunda level sistemi vardır. Her yaştan oyuncunun vazgeçilmez oyunlarından biri de Knight Online’dır.

Siz de epinko.com sitesinde bu tarz birçok oyunu uygun fiyatlara satın alabilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.