Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Dilek Öcalan'dan İslamiyet çıkışı
Terör örgütü PKK'nın tutuklu lideri Abdullah Öcalan'ın yeğeni olan HDP Şanlıurfa Milletvekili Dilek Öcalan, katıldığı bir etkinlikte terör örgütüne karşı düzenlenen operasyonları ilişkin konuştu.

İSLAMİYET'TE BUNLARA YER YOKTUR



"Kürdistan'da devreyen konulan inkar ve imha nedeniyle birçok kentimizde insanların evi yıkılıyor" iddiasında bulunan Dilek Öcalan, öldürülen teröristlere ilişkin ise çarpıcı bir yorumda bulundu: "İslamiyet'te bunlara asla yer yoktur. İslam'da kardeşlik, barış ve paylaşım vardır."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
xxl 8 yıl önce

sen kım islamdan dem vurursun şaşı gozlü ucube

Avatar
bittiniz 8 yıl önce

Apo'nun şaşı yeğeni sizi ve desteklediğiniz köpekleri elimizden kimse kurtaramayacaktır, hepsini gömeceğiz o hendeklere

Avatar
ismail 8 yıl önce

bittiniz siz tipine koydugumu bittiniz defol git sen gidebilecegin yere kadar

Avatar
Semsi ozdogan 8 yıl önce

SENI GERI ZEKALI hdpkk MAYMUNU SEN NE TURKCEYI NEDE KURTCEYI KONUSAMIYOSUN VATAN HAINLERINE AVUKAT OLUYOSUN. BIRDE ISLAMIN KARDESLIGINDEN BARISINDAN DEN VURUYORSUN SEN MUSLUMAN DEGILSIN SENIN SONUNDA AYNISI OLACAK. BIRDAHA MUSLUMANLARIN ISINE KARISMA SENI PISLIK ERMENI.TERORISTLERIN HEPSI GEBERECEK. SONRA SIRA SIZE GELECEK. AMA SIZ KENDINIZI FARKLI GEBERMEYE HAZIRLAYIN !!!