Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir halk TV kimin Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz

Direnci kırılan teröristler tek tek kaçıyor

Diyarbakır Sur, Mardin Kızıltepe, Şırnak Silopi ve Cizre’de 20 terörist daha öldürüldü. Özel Harekat Timleri ve askeri birliklerin müşterek yürüttüğü operasyon, 24 saat aralıksız sürüyor. Operasyonda önceki günkü çatışmalarda Sur’da 10, Silopi’de 4, Kızıltepe’de 4 ve Cizre’de 2 terörist öldü. Bir ayı aşkın devam eden operasyonda öldürülen terörist sayısı, Cizre’de 265, Silopi’de 130 ve Sur’da 88 olmak üzere 483’e yükseldi.

İNTİKAM PEŞİNDELER

Silopi’deki operasyonda teröristlerin direnişi kırıldı. Operasyon sivillerin zarar görmemesi için hassasiyetle yürütülüyor. Mahallelerden kaçmaya başlayan teröristler, geride sokağa çıkma yasağının kaldırılmasının ardından ev ve işyerlerine dönecek halkı hedef alan patlayıcılar bırakıyor. PKK’nın hedefi, desteğini çeken halktan intikam almak.



ÇAY MOLASI

Sokağa çıkma yasağının sürdüğü Silopi’de güvenlik güçleri vatandaşa yardım dağıttı. Vatandaş da güvenlik güçlerine çay ikram etti. Operasyona verilen çay molası sırasında, askerler halkın sorunlarını da dinledi. Askerler çocukları da unutmayarak onlara bisküvi verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.