Öne Çıkanlar rusya flaş haber Fenerbahçe başakşehir Sabah Gazetesi yazarı Emre Aköz Nusaybin ilçesi

Diyanet'te Paralel operasyon! İmam ve müezzinler ihraç edildi
Denizli'de Diyanet İşleri Başkanlığı'nın 'Paralel Devlet Yapılanması'na yönelik başlattığı disiplin soruşturması kapsamında, imam ve müezzinlerin de içinde bulunduğu 7 kişi meslekten ihraç edildi. Ayrıca müftü yardımcısı, memur, imam ve müezzinlerinde içinde bulunduğu 6 kişinin de görev yerleri değiştirildi.
millihaberdenizli.com'da yer alan habere göre; Diyanet İşleri Başkanlığı'nın geçen şubat ayında Denizli Müftülüğü'nde başlattığı 'Paralel Devlet Yapılanması' kapsamındaki disiplin soruşturması sonunda, aralarında imam ve müezzinlerin de bulunduğu 7 kişinin ihracına karar verildi. Yapılan soruşturma kapsamında müftü yardımcısı, imam, memur ve müezzinin de aralarında bulunduğu 6 kişinin de görev yerleri değiştirilerek il dışına tayin edildi.
Denizli Müftüsü Mehmet Aşık, "İki müfettiş, Denizli'de 1 aydan fazla disiplin soruşturması yaptı. Soruşturma kapsamında 7 kişinin ihracına karar verildi. 6 kişinin de görev yerleri değiştirildi. İhraç edilen kişiler hakkında adli soruşturma yapılıp, yapılmayacağını biz bilmiyoruz, Diyanet İşleri Başkanlığı soruşturmayı yürütüyor" dedi.

Diyanet'teki operasyonların merkez ile diğer il ve ilçelerde de devam etmesi bekleniyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.