Öne Çıkanlar türkiye suriye erdoğan putin son dakika

Diyanet'ten açıklama: "Asla kabul edilemez"

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan açıklamada, İhsan Şenocak Hoca'nın açığa alınması nedeniyle sosyal medyada ve birtakım basın yayın organlarında hakarete ve tehdide varan yorumlar yapıldığının görüldüğü belirtilerek, teşkilatın haksız ve mesnetsiz eleştirilerle yıpratılmasının asla kabul edilemeyeceği açıklandı

Diyanet İşleri Başkanlığından yapılan yazılı açıklamada, şunlar kaydedildi:

'ASLA KABUL EDİLEMEZ'


"Hakkında yürütülen idari soruşturma kapsamında, bir personelimizin soruşturmanın selameti açısından açığa alınması nedeniyle sosyal medyada ve birtakım basın yayın organlarında Başkanlığımıza yönelik hakarete ve tehdide varan yorumlar yapıldığı üzülerek müşahede edilmiştir. Bu soruşturma nedeniyle toplumda büyük bir saygınlığı bulunan ve milletimizin göz bebeği olan güzide teşkilatımızın haksız ve mesnetsiz eleştirilerle yıpratılması asla kabul edilemez."


Diyanet İşleri Başkanlığı İhsan Şenocak'ı bu sözleri nedeniyle görevden aldı:

"Kızın şu sokaktan geçip de okula pantolonla giderken yüreğin parçalanıyor mu senin? 18 yaşında kaşını aldıran kızın üniversiteye giderken o halde, yüreğin parçalanmıyorsa vallahi kıyamet günü cehennem seni parçalayacak. Allah'ın emanetini ne hale getirdin? Sevindin üniversiteyi kazanınca; ODTÜ'ye, Boğaziçi'ye gidince sevindin. Doktor olacak, mühendis olacak, 5 milyar aylık alacak, arabaya binecek, eşine mecbur olmayacak, mahkum olmayacak… Peki onlara sevindin; kot pantolonuyla erkeklerin bakışı arasında kızın yürüyor, delikanlılar arkasına takılmışlar, arkasından gidiyorlar. Yavrunu cehenneme attın cehenneme."

Görevden alınan İhsan Şenocak sosyal medya hesabından böyle tepki vermişti:

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mahmut 6 yıl önce

Eeeeee yalanmı bunlar

Avatar
Nuri KARAMAN 6 yıl önce

diyanette sorunlu insanlar mı var ?