Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap terörist başı

Diyarbakır Bağlar'da patlama

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğünün Bağlar ilçesindeki ek binası yakınlarında patlama meydana geldi. İlk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybederken, 30'dan fazla kişi de yaralandı.

Patlama saat 08.00 sıralarında merkez Bağlar ilçesi Emek Caddesi üzerinde bulunan ve içerisinde Terörle Mücadele ile Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nün olduğu Eski Emniyet Müdürlüğü'nde yaşandı. Patlamanın ardından çatışma çıktı.

2'Sİ POLİS 8 ŞEHİT

Düzenlenen terör saldırısında 2'si polis olmak üzere 8 kişi şehit oldu. Olay anında 100'ün üzerinde kişi yaralandı. Saldırıda bir tonun üzerinde patlayıcı kullanıldığı tespit edildi.

BOMBA YÜKLÜ ARAÇ ŞÜPHESİ

Patlamanın bomba yüklü araçla düzenlendiği tahmin ediliyor. Olay yerine AFAD arama kurtarma ile itfaiye ekipleri de geldi. Polis helikopteri de havadan inceleme yapıyor. 

PKK ÜSTLENDİ!

Hain saldırıyı PKK terör örgütü tarafıdan üstlenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.