Öne Çıkanlar türkiye suriye putin son dakika erdoğan

Dİyarbakır'da flaş IŞİD operasyonu! 2 polis şehit düştü! 7 terörist de öldürüldü

Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nde IŞİD'li teröristlere ait olduğu belirlenen bir eve polis ekipleri tarafından sabaha karşı operasyon düzenlendi. Evden açılan ateş üzerine çıkan çatışmada 2 polis memuru şehit olurken, IŞİD'e üye 7 terörist ölü ele geçirildi.



Diyarbakır'ın merkez Kayapınar İlçesi'nin Huzurevler Mahallesi'nde IŞİD'e ait olduğu belirtilen bir hücre evinin bulunduğunu belirleyen Emniyet Müdürlüğü ekipleri, bugün saat 04.00 sıralarında eve operasyon düzenledi. Evin bulunduğu sokak üzerinde zırhllı araçlarla geniş güvenlik önlemleri alındıktan sonra operasyon başlatıldı. Özel harekat polislerinin de aralarında bulunduğu çok sayıda polisin katıldığı operasyonda, evden açılan ilk ateşte 2 polis memuru yaralandı. Yaralı polisler ambulansla yakında bulunan özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. Ancak, 2 polis de yapılan tüm müdahaleye rağmen şehit oldu. Çatışma sırasında silah ve patlama sesleri duyuldu. Operasyonda 7 IŞİD'linin de öldürüldüğü ifade edildi. Operasyonunun devam ettiği sokaktan silah sesleri geldiği görüldü.

 





Dİyarbakır'da flaş IŞİD operasyonu! 2 polis şehit düştü. 7 terörist ölü ele geçirildi. 12 terörist de sağ olarak ele geçirldi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.