Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Diyarbakır'da HDP'liler taziye evine alınmadı
Diyarbakır'da 12 Mayıs gecesi patlayıcı yüklü kamyonun infilak etmesi sonucu ölen 4 kişinin yakınları, Tanışık köyünde taziyeleri kabul etti. Köydeki taziye evini çok sayıda vatandaş ziyaret etti.

"NE BARIŞINDAN BAHSEDİYORSUN"
Taziye evini ziyaret eden vatandaşlardan Mustafa A'nın "Kandil'e ve HDP milletvekillerine barış mesajı vermek istiyorum" demesi üzerine yakınlarını kaybeden köylüler, "Buradan Kandil'e barış mesajı gönderemezsin. Biz izin vermiyoruz. Bizden 17 kişiyi öldürmüşler. Ne barışından bahsediyorsun" diyerek tepkilerini gösterdiler.

HDP'LİLERE İZİN VERMEDİLER


Patlamanın şokunu halen üzerilerinden atamayan ve yakınlarını kaybeden köylülerin, taziye evini ziyaret etmek isteyen HDP'lilere izin vermediği öğrenildi. 

"OLAYA TANIKOLANLARIN HEPSİ ÖLDÜ"


Olay gecesi PKK'lı teröristlerin patlayıcı yüklü kamyonla köye geldiklerini aktaran ve patlamada kuzenlerini kaybeden Alper Yakar, şunları söyledi: "Patlama olmadan önce bomba yüklü araç bizim köye geliyor. Kamyonu benim amcamın oğlunun evinin yakınında bulunan bir ambara çekmek istiyorlar. Amcamın oğlu izin vermiyor. Aralarında tartışma çıkıyor. Patlamada hayatını kaybeden amcamın oğlu Seyithan Yakar eve gidip silahını alıyor. Eşi ayağına sarılıyor, 'gitme' diye yalvarıyor. Bu arada rengi sararmış amcamın oğlunun. Seyithan Yakar eşine, 'kardeşim kamyonun peşinden gitti, benim de gitmem lazım' diyor. Kamyondaki teröristler, 'peşimizden gelirseniz bombayı patlatırız' demişler. Olaya tanık olanların hepsi öldü."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.