Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Dizi izlemede kaliteli adres

DC çizgi roman evreninin sinema ve dizi uyarlamaları çok fazla güçlü seçenekler olamadı. Elbette içlerinde memnun edici sekans ve karakterler çıktı ancak son zamanlarda Marvel’ın önüne geçemeyen DC, 2018’in son çeyreğinde çıkardığı Titans ile deyim yerindeyse turnayı gözünden vurdu. Titans, genel yapısı ve oluşturmuş olduğu atmosfer ile DC’nin en gerçekçi fantastik anlatısına sahip. Bu sistemi göz önüne aldığımız zaman gerçekten de Batman, Superman ya da Aquaman değil, Batman’in sağ kolu olan Dick Grayson yani nam-ı diğer Robin’in öyküsüne odaklanan yabancı dizi , ilk 11 bölümüyle şimdiden efsane statüsünde kendisini güçlü tutmayı başarıyor. Bu konuda gerçekten de dizi anlatmış olduğu evrende hem Batman ile Gotham şehrindeki olup bitenlerle paralel bir bağ kuruyor, hem de kendi yolundan dümdüz ilerlemeyi başarabiliyor. Bu konuda DC stüdyolarını da tebrik etmek gerek diye düşünüyoruz, çünkü gerçekten de diğer yapımlarda oluşturulan mekan tasarımları fazlaca yapmacık kaçarken, Titans atmosferi ve sanat yönetimindeki kusursuzluklarıyla olabildiğince gerçekçi bir anlatıyla seyircisini buluşturuyor. İşte bu sebepten dolayı da Titans’ı izlemek için birçok önemli sebebin olduğunu belirtebiliriz. Bu sebeplerden bir diğeri de dizinin Batman ve oluşturduğu evrenden tamamen bağımsız bir konumda oluşu. Tamamen kendi öyküsü ve karanlıktan kaçıcısını anlatmakta olan Titans sayesinde verimli bir DC deneyimine rahatlıkla geçiş sağlayabilirsiniz.

Titans izle, biraz önce de belirttiğimiz gibi DC dünyasının görsel sanatlara kazandırmış olduğu en önemli yapımlardan birisi olarak kabul ediliyor şimdiden. Hatta DC dünyasında önemli bir yapı taşına bir sonraki sezonlarında da dönüşmüş olacaktır. Oyunculukları, sürpriz gelişmeleri ve gerçekten de birbirini bağlayan güçlü senaryosu sayesinde bu başarılı dizinin DC ötesinde kaliteli bir iş olduğunu her sahnesinde fazla fazla deneyimlemiş olacaksınız. Kaliteli bir şekilde izleyeceğiniz her bölüm sayesinde de DC’nin sizlere sunduğu bu önemli hediyeyi çok ama çok benimseyip, etkin bir şekilde ilerletmiş olacaksınız.

Tüm bunların yanı sıra Titans’ı bizim sitemizden de rahatlıkla seyredip takip altına alabilirsiniz. Özellikle de fantastik aksiyon sevenler açısından bu dizinin oluşturduğu etkileşim ve verimli olanakları gerçekten de çok ama çok benimsemiş olacaksınız. Etkin, genel yapısı güçlü ve oyunculuklarıyla adeta çılgın atan Titans’ı siz de çok ama çok benimsemiş olacaksınız.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.