Öne Çıkanlar chp Şırnak mhp bahçeli devlet bahçeli

Doğan Holding'den kovulan loser da öttü

Türkiye'nin kendi güvenliği için sınırımızı teröristlerden temizlemek için başlattığı Afrin operasyonuna terör sevici gruplardan tepki gelmeye devam ediyor.

Son olarak bu kişiler arasına Kanal D'de reytingleri düşürdüğü için kovulan ama yönetimden yapılan açıklamada, sanki Doğan Holding'de evet diyen varmış gibi, 2016'daki referandumda "hayır" dediği için kovuldu yalanı uydurulan gazeteci İrfan Değirmenci de katıldı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan Değirmenci, Türkiye'nin milli meselesi olan harekat için hükümetin siyasi rant elde ettiğini iddia etti. Değirmenci şehitler verdiğimiz bu operasyon için şok ifadeler kullandı.

İşte İrfan Değirmenci'nin o skandal sözleri;

Bugüne kadar “askeri vesayet” diye diye saldırdıkları ordumuzu, Suriye'de belirsizliklerle dolu bir alanda tehlikeye atıp buradan iç politika zaferi yaratma peşine düşenlerin amacı kandırabildikleri kadar seçmenin desteğiyle adaletsiz rant düzenini sürdürmektir!

Olup bitenlerden kaygı duyan, cesur sesleriyle itiraz yükselten tüm yurtseverleri, “savaş nizamı”yla susturmak, milliyetçilik değildir. “Her tür milliyetçiliği ayağının altına alıp ezdiğini” bir vakit mitinglerinde dile getirmiş olanlardan alınacak yurtseverlik dersimiz yoktur!

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.