Öne Çıkanlar fenerbahçe ahmet davutoğlu İstanbul rusya çatışma

Doğu Perinçek Akit TV'ye çıktı!

Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek iktidara yakın Akit TV'de canlı yayına katıldı. Doğu Perinçek, Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın kendilerinin yanına geldiğini belirterek, "Fethullah Gülen örgütü Amerikaya bağlıdır ve bu temizlenmelidir diyoruz. Biz kendi programımıza sahip çıkıyoruz. Burada Tayyip Erdoğanlar bizim yanımıza geldi, biz onların yanına gitmedik." iddiasında bulundu. 

Akit TV'de canlı yayına katılan Doğu Perinçek, Sabri Balaman'ın sunduğu 'Gündem İzi' programında gündemi değerlendirdi. Perinçke cemaate yönelik operasyonları 'Helal olsun' diyerek değerlendirdi. 

BAZI BELEDİYE BAŞKANLARI DEVLET OLANAKLARINI BÖLÜCÜ TERÖR ÖRGÜTÜ İÇİN KULLANIYOR

Perinçek, devlet ve kamu olanaklarının bazı belediye başkanları tarafından bölücü terör ögütü için kullanıldığını vurguladı. Hükümetin ve iktidarın bu konuda sorumluluğu olduğunun altını çizen Perinçek, belediye başkanlarının görevden alınması gerektiğini savundu. Perinçek, “Hükümet, iktidar bundan şikayet edemez, yapacağı şey şudur, İçişleri Bakanlığı'na yasalar şu yetkiyi vermektedir bütün suç işleyen belediye başkanlarının derhal belediye başkanlıklarının görevden alınması gerekir.” sözlerini söyledi.

Sunucu Sabri Balaman'ın, cezaevinden çıktığı zaman cemaatler temizleyeceğiz sözünün hatırlatması üzerine Perinçek şunları söyledi; 

“Cemaatler sözde bir toplumdur. Bizim bir parçamızdır. Dernek gibi diyelim. Eski dönemdeki dernek, sivil toplum kuruluşları gibi. Ama bizim burada kabul etmediğimiz ve hiç bir şekilde bağdaşmayacağımız cemaat Amerika tarafından güdülen cemaatlerdir. Buda en başta FETÖ'dur.”

Perinçek ayrıca, Gülen cemaatinin PKK'yı desteklediğini ileri sürdü;

“Yalnız cemaat değil. PKK örgütünü destekleyen, kendisine sivil toplum kuruluşu diyen, meslek kuruluşu diyen örgütler var. bunlarda kesinlikle Türkiye'de yıkıcı faaliyette bulunuyorlar. Bunlarda da Türkiye'nin tahamülü yok. Burada ölçü şudur. Türkiye'nin toprak bütünlüğünden yana olmak.” açıklamalarını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.