Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Dubai polis şefinden skandal çağrı!
Dubai Güvenlik şefi Dahi Kalfan Tamim, Arapların liderliğinde bir Filistin devleti kurma çalışmasının başarısız olduğunu iddia ederek, Yahudilerin liderliğinde bir Yahudi-Arap devleti kurulmasını istedi.

Dubai Güvenlik Başkan Yardımcısı Dahi Kalfan Tamim, sosyal paylaşım sitesi Twitter'dan yaptığı açıklamada İsrail'in kendileri için düşman olmadığını ve bağımsız bir Filistin devletini desteklemediğini de kaydetti. Dahi Kalfan Tamim, ayrıca İran'ın Filistin meselesini bir ticaret olarak kullandığını da belirterek, Filistin devletinin kurulamayacağını öne sürdü. Kalfan, Yahudilerin liderliğindeki devletin hem Yahudi-Arap barışını sağlayacağını iddia ederken, başarılı bir yönetim olacağını da ileri sürdü.Ortadoğu'daki sorunlara da değinen Tamim, "ABD dahi İsrail'e yakın olmaya çalışıyor. Tüm dünyanın birbirine yakın olmaya çalıştığı bir çağda, neden düşmanlarımıza karşı İsrail ile işbirliği yapmayalım?" ifadelerini kullandı.

Tamim'in açıklamalarına cevap veren takipçileri, Tamim'in "Ortadoğu'daki düşmanımız" cümlesiyle İran'a atıf yaptığını söyledi. Tamim'in yaptığı bu açıklamalara takipçilerinden de sert tepkiler geldi

İHVAN VE AK PARTİ DÜŞMANI

Halfan daha önce yaptığı açıklamalarda, Mursi'nin iktidara geliş sürecinde 'İhvan’ı İsrail’den daha tehlikeli görüyorum' derken, Türkiye'deki 1 Kasım seçimleri sonrası ise "AK Parti'nin zaferi Mısır ve bölge için tehlikedir" demişti

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
egenç 8 yıl önce

Amma devlet olur. Birisi ateş diğeri barut.

Avatar
dağlı 8 yıl önce

vardır kanın da yahudilik.