Öne Çıkanlar ahmet davutoğlu ferhat yüksel Ulaş Ansın Akbaş eyfel kulesi IŞİD; eyfel kulesi yıkıldı rusya dışişleri

Ebru Umar: Türk vatandaşlığından kurtuluyorum
Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaretettiği için Kuşadası'nda gözaltına alınan, ardından adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Hollandalı gazeteciEbru Umar Türk vatandaşlığından çıkma kararı aldı. 

SAYGISIZCA İFADE: TÜRK VATANDAŞLIĞINDAN KURTULUYORUM
Umar, bu kararını açıklarken saygısızca bir ifade kullanarak "Avukatım şimdi beni Türk vatandaşlığından kurtarmak için yardım edecek. Anne-babam da çocukları için tek vatandaşlığın daha akıllıca olduğunu artık anlamışlardır" dedi.

HZ. MUHAMMED'E HAKARET ETMİŞ, EZANDAN ŞİKAYETÇİ OLMUŞTU
Ebru Umar geçtiğimiz günlerde Twitter hesabından Hz. Muhammed (S.A.V)'e galiz şekilde hakaret etmiş ve bundan dolayı büyük tepki çekmişti.
Umar, yaklaşık 2 yıl önce de ezan sesinden şikayetçi olmuş, "Türkiye'de sabah ezanları yüksek ses düzeyi ile okunmasın" demişti.
Hollanda'nın Metro gazetesinde köşe yazarlığı yapan Umar, Hollanda'daki müslümanlar ve Türklerin çoğunluğu tarafından da tepkiyle karşılanıyor. Umar'ın gözaltına alınmasını Hollanda'da yaşayan müslümanlar ve Türkler sevinçle karşılamıştı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ismail 8 yıl önce

seni mecbur edenmi var git sende ermeni tohumu o sevdigin Demirtasa

Avatar
Mahout Söğüt 8 yıl önce

Turk vatandasligindan cik an ve cikarilan ulkemlze girisidw yasaklansin

Avatar
hüso 8 yıl önce

O zaman niye burdasın hollandada ezan yok orda yaşa kimligini kaybetmiş kimliksiz

Avatar
Ismail 8 yıl önce

Len serefsiz ben hollandada yasiyorum ne mutlu turkum sen zaten turk degilsin ve hic de olmasin manyak kari seni rezilsin bizde kabeet sana turk vatandasligi verdigimize ama ne iyi oldu simdi bacaklarini gicina sok hic bir dehada benim seref duydugum turkiyeye giremeyecek ne guzel sen gibi bir pisligide temizledik.

Avatar
devran 8 yıl önce

defol

Avatar
mehmet ünal 8 yıl önce

bir an önce defol git. bidahada sakın gelme.

Avatar
burhan Deliktaş 8 yıl önce

S.....tr git şerrefsiz in kahpenin çocuğu neme lazım

Avatar
servet selhan Akçay 8 yıl önce

Siktir git......Bu Vatanin senin gibi ermeni piçlerine ihtiyaci yok....