Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Efkan Ala'dan ilk açıklama!

İçişleri Bakanlığı görevinden ayrılan Efkan Ala, görevini Süleyman Soylu'ya devretti. Soylu'yu bakanlık girişinde askerler, polisler ve bakanlık bürokratları karşıladı.

Devir teslim töreninde konuşan Eflan Ala, Bakan Soylu'ya başarılar dileyerek şunları söyledi;

"Bugünü bize bahşeden Yüce Allah'a şükürler olsun. Bu görevi bana tevdi eden Sayın Cumhurbaşkanımıza, Sayın Başbakanımıza teşekkür ediyorum. Bu görevi yerine getirirken bana her zaman mesaileri ile destek olan birlikte çalıştığımız mesai arkadaşlarıma müteşekkirim. Şehit olan arkadaşlarımız var, gazi olarak hayatını devam ettiren arkadaşlarımız var. Şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnetle anıyorum. Yaralılarımıza acil şifalar diliyorum. 

Bu görevi yerine getirirken desteğini yanımda hissettiğim TBMM'ye ve vekillerine şükranlarımı sunuyorum.Görev yaptığım dönemlerde Türkiye'nin çeşitli yerlerine gittiğimizde heyecanları ile her zaman yanımızda hissettiğimiz parti teşkilatına teşekkür ediyorum. Aziz milletimize teşekkür ediyorum.Sayın Bakanım Yeni göreviniz hayırlı uğurlu olsun. Allah yolunuzu açık etsin. Milletimiz her türlü başarıya layık bir millettir."

BAKAN SOYLU: BUGÜN BURADAYIZ YARIN BAŞKA BİR GÖREVDE

Yeni İçişleri Bakanı Süleyman soylu burada yaptığı konuşmada terörle mücadele vurgusu yaparak, "Biz nasıl bu ülkenin nöbetini tutarken  şehit olanlar gibi bu vatanın nöbetçileriyiz. Bugün buradayız yarın başka bir görevde oluruz önemli olan asil milletimize mahcup olmamaktır. "

İşte o konuşmadan satır başları

"On yıllar sonra bugünler hatırlandığında bu büyük mücadele ve Türkiye'nin hikayesi bütün dünyaya örnek bir hikaye olacaktır. Hukukun üstünlüğünden hiçbir dakika ayrılmayan bir Türkiye tablosu 21. asrın özetidir. Ortak vatan, tek vatan, tek devlet, tek millet, tek bayrak ve ifade etmek istiyorum ki vatanın bölünmez bütünlüğü ve bu anlayış 21. yüzyıl hikayesinin özetidir. Her noktada alın terini akıtandan, sabah besmele için kapısını açan esnafa kadar herkesin hukuku, herkesin yarına ait iddiası var. Bu iddia birliktir, beraberliktir. Bu iddia yükselen Türkiye'dir. 

BUGÜN BURADAYIZ YARIN BAŞKA BİR GÖREVDE

Biz nasıl bu ülkenin nöbetini tutarken  şehit olanlar gibi bu vatanın nöbetçileriyiz. Bugün buradayız yarın başka bir görevde oluruz önemli olan asil milletimize mahcup olmamaktır. Türkiye ve etrafımızdaki coğrafya çok büyük bir sınavdan geçmektedir. Allah milletimizden razı olsun. Huzurlu şehirleri ile ve etrafındaki coğrafyaya rehberlik etmesi ile 21. yüzyıl yürüyüşümüz devam etmektedir. 

TERÖRLE MÜCADELE VURGUSU

Kıymetli liderimiz Recep Tayyip Erdoğan Bey'in ortaya koyduğu çizgi şefkat ve merhametle buluşmak isteyen bütün dünyaya koyduğu bir çizgidir. Bu sınavın içinde terör örgütleriyle mücadele var. Bir taraftan PKK, bir taraftan DEAŞ mücadelesi Türkiye'nin gelişmişlik ve Türkiye'nin büyüme, demokrasi haritasının en önemli mücadelesi olarak tarihimizde yerini alacaktır. Kimsenin şüphesi olmasın. "

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.