Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

16 Nisan'da yapılan referandumdan önce BBC'nin 'hayır' videosunda yer alan Elif Şafak, referandumdan sonra da Türkiye'ye karşı nefret açıklamalarından vazgeçmedi.

"ÇOK MUTSUZ BİR ÜLKE"

BBC'de Steven Sackur'un canlı yayın konuğu olan Şafak, Türkiye için üzgün ve endişeli olduğunu ifade ederek, "Mutsuz insanlardan oluşan çok mutsuz bir ülke haline geldiğimizi düşünüyorum." dedi.

Elif Şafak Türkiye'yi şikayet etti

TÜRKİYE-AVRUPA İLİŞKİSİ

Türkiye'nin Avrupa'yla olan ilişkilerini de eleştiren Elif Şafak, "Keşke Doğu ve Batı arasında olmayı baş edilmesi gereken bir şey yerine bir zenginlik kaynağı olarak görebilseydik. Keşke bu çeşitliliğin kendi içinde bir hazine olduğunu görebilseydik. Ben her zaman çoklu aidiyetlere inandım. Evet, İstanbulluyum ama Londralıyım da." ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.