Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Emin Çölaşan'dan Abdülhamid'e çok ağır hakaretler

Türkiye'nin tarihi 90 yıllık değil. Öncesi de var.. İnsanlar içinde yetiştiği toplumun değerlerini oluşturan tarihini, tarihi şahsiyetlerini saygı ve minnetle anıyor, Türkiye'nin aydın geçinen kişileri bundan dahi rahatsız oluyor.

CHP'NİN KÜSTAH VEKİLİ YAVUZ'A 'FAŞİST' DİYEBİLDİ

Önceki gün CHP'li milletvekili Eren Erdem, boğazdaki köprü yüzünden Yavuz Sultan Selim'e alenen hakaret etti, 'eli kanlı, faşist' dedi.

ÇÖLAŞAN DA ABDÜLHAMİD'E HAKARET ETTİ

Yıllarca milletin değer yargılarına ve tarihi şahsiyetlerine küfretmekten zevk alan kemalistlerin bu çirkin huyu son günlerde yeniden hortlamış olmalı ki, Eren Erdem'in ardından bir başka kemalist Emin Çölaşan da Abdülhamid'e hakaretler yağdırdı.

Bugünkü yazısında Abdülhamid'i yerden yere vuran Çölaşan Osmanlı padişahı için "Korkak, vesveseli, baskıcı, onursuz" gibi akla hayale sığmayan ifadeler kullandı.

PADİŞAHA 'ONURSUZ' DİYECEK KADAR KENDİNİ KAYBETTİ

İşte Sözcü yazarının hakaret dolu satırlarından çok kısa bir bölüm:

"Bir başka onursuzluğunu anlatayım: Devlet, İstanbul'da yaşayan Lorando ve Tubini isimli iki"

GATA'YA ABDÜLHAMİD'İN ADININ VERİLMESİNDEN RAHATSIZ OLDU

Çölaşan'ın derdi ise şu. 15 Temmuz darbe girişimi başarıya ulaşamadı, askeri okullar kapanırken askeri hastaneler de Sağlık Bakanlığı'na bağlandı. Bu kapsamda GATA bakanlığa bağlanıp sivilleşti ve Abdülhamid'in adı da bu hastaneye verildi. Çölaşan, Abdülhamid'in adının hastaneye verilmesinden kaynaklı rahatsızlığını anlatmak için bir yazı yazıyor ama yazıda derdini anlatmaktan çok Abdülhamid'e hakaretler sıralamayı tercih ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
kaportaci 8 yıl önce

BİLMEDİKLERİN!
Yeni Osmanlı fikri ile zehirlenen arkadaşlara diyoruz ki; ey müteddeyyin kardeşim, ey muhafazakar dini bütün kardeşim; Osmanlı'yı zerre kadar tanımıyorsun! Osmanlı sevgin padişah resimleri ile sınırlı, Osmanlı'nın 36 padişahı var ama ancak 1/5 İ ile övünebiliyorsun!
Osmanlı'nın bir Türk imparatorluğunu olarak kurulduğunu biliyorsun ama son döneminde Türk'üm Türkmen'im diyenin kafasını kestirip kuyulara doldurulduğunu bilmiyorsun!
Naima'yı!! Nedim'i!, Kuyucu Murat Paşalarını bilmiyorsun!!..
Osmanlı'mın son döneminde ki askerliğin 10 yıl 15 yıl olduğunu bilmiyorsun! Gidenin geri gelmediğini!,
Memlekette insan kaynağının tüketildiğini!.. Çanakkale Akbaş Şehitliğindeki en büyük çocuk asker şehid yaşının 14 olduğunu da bilmiyorsun!!..

Osmanlı'mın Yemen ağıtlarını bilmiyorsun! Huş tepesini, Muş sanıyorsun!
Kerkük ağıtlarını bilmiyorsun!
Osmanlı'mın Kürtlere özerklik verdiğini bilmiyorsun!
Osmanlı'mın Arap'ları, Ermenileri üstün tutarak Türkleri her şiirinde aşağıladığını bilmiyorsun! Kürt'lerin, Arap'ların, Ermenilerin yerine hep Türklerin asker olduğunu ve "Serdengeçti yapılıp" sürekli kırdırıldığını da bilmiyorsun!!

Osmanlı'mın Rus'ları İstanbul'a kadar getirip Ayestefanos Zafer Anıtını Yeşilköy'e diktiğini de bilmiyorsun! ( 1905)
Lozan da Ada'ları niye almadık diye sayıklıyorsun ama 1787 olmalı Rusların İzmir Çeşme Baskını ile donanmanı yaktığını bilmiyorsun!
Novarin baskınını bilmiyorsun!
Haliç baskınını bilmiyorsun!
Osmanlı deniz donanmasının son 150 yılda Ruslar tarafından yok edildiğini bilmiyorsun!

İngiliz'ler İstanbul'u işgal ettiğinde; Anadolu Yakasına geçişlerin bile İngiliz ve Fransız pasaportu ile yapıldığını bilmiyorsun!..
Yine Muğla'dan İzmir'e gitmek için işgalci İtalya'ndan pasaport-vize alındığını bilmiyorsun!
Bırak Balkan'ları, Kafkasya'mı, Ortadoğu'yu!
Adana, Mersin, İskenderun, Maraş, Antep veya Urfa'nın niye işgal edildiğini bile bilmiyorsun!
Rusya'da Komünist darbe olmasaydı! Doğu anadolu ve Karadeniz'den çekilmeseydi Kurtuluş Savaşı yapma şansımızın olmadığını bile bilmiyorsun!!..
Cumhuriyeti kuran kadronun
Tam bağımsız ve anti-emperyalist bir devlet kurmak ve "ülkene bilimi getirmek" için alfabeyi değiştirip, laikliğe geçtiğini bilmiyorsun!

Yine, demokrasiye geçmeden önce, Agaların ve eşrafın gücünü kırmak için " köy enstitülerini kurup" köylüyü agaların yanında maraba, hizmetkar, yarıcı ve ırgatlıktan kurtarıp!. kendine yeten üretici, müstahsil yaparak kendi ayakları üzerinde durması için bu enstitülerde yetiştirdiğini de bilmiyorsun!..

Karşı Devrim'in 10 Kasım 1938'de İnönü ile başladığını ise hiç bilmiyorsun!!..

Truman Doktrini ile ( 1946 da) ülkeni ABD'ye bağlayan İnönü'ye, Ankara Hasanoğlan Yüksek Köy enstitüsünü kapattırıp yerine İmam-Hatiplerin niye açtırıldığını da bilmiyorsun!!..
Yine ABD'nin talebi üzerine eski Türk destanlarını müfredattan çıkarttırıp "Ulus devlet projesini" terkedip!!!.. akabinde Amerikan eliyle " Yaşasın Halkların Kardeşliği aldatmacasıyla" bölücülüğe geçtiğini de bilmiyorsun!!...

"Ankara Hasanoğlan Yüksek Köy enstitüsünün 1946 da öğrenci alımına kapatılmış ve 27 Kasım 1947'de ise tümden kapattırılmıştı!!.."

ABD yıllardır niye imam-hatipleri destekler onu da bilmiyorsun!..
12 Eylül'de Kenan Evren Paşa'nın niye İmam-hatipleri yaygınlaştırdığını da bilmiyorsun!!..
Niye, Cumhurbaşkanı'mdan İlkokul Müdürüme kadar devletin baştan aşağıya İmam-Hatipliye teslim edilip Liyakatın" yok sayıldığını da anlayamıyorsun!!!..

Atatürk'ün ve Cumhuriyetin en büyük düşmanının Menderes değil İnönü olduğunu da bilmiyorsun!
27 mayıs 1960 darbesi ile yalnız Menderes& Zorlu & Polatkan'ın asılmadığı! Akabinde, TSK'nın tüm "General'lerinin" de tasfiye edildiğini, yine 7200 subayın Ordu'dan ABD isteği ile atıldığını da bilmiyorsun!..
Bu tasfiyelere ve İnönü'ye isyan eden Harbiyelilerin; Kurmay Albay Talat Aydemir ve Binbaşı Fethi Gürcan önderliğinde 1962 ve 1963 de iki darbe teşebbüsünde bulunduklarını ve bunları da NATO'nun engelleyip! Önder'lerini 25 Haziran ve 5 Temmuz 1964 de idam ettirip!! 1350 Harbiyeli'yi de okullarından attırıp! ülkeyi tamamen ABD kontrolüne aldığını da bilmiyorsun!!..

ABD'nin TSK içinde kurdurduğu Gladio tipi örgütlenmeler ile MİT'e ve oradan da sol ve sağ örgütlere sızıp bunları güzelce! çarpıştırmış olduğunu, ve yine finalde K. Maraş'ta Cami'ye ve sinemaya Dev-Genç'li Deniz görünümlü ama aslında CİA ajanları Garbis ve Antranik'in bomba attırıp iç savaş çıkartırıp! akabinde Türkmen Alevi'yi Kürtçülerin kucağına attığını da bilmiyorsun!!!
Bu Garbisleri deşifre eden Dev-Genç'lilerin: meşhur "Garbis Vakası" diye bilinen olay ile Garbis'i döve döve öldürüp tahta sandukaya koyup çivileyip Boğaz'ın serin sularına attıklarını da bilmiyorsun!!..

Ne biliyorsun?!
Osmanlı 600 sene hüküm sürdü!!..
Papağan gibi tekrar ettiğin nakaratın bu senin!?
Osmanlı'dan önceki Selçukluları ve daha öncesini hatırladığın bile yok! Mesela Gazneliler'i!!
Gazneliler olmasa Selçuklu!
Selçuklu olmasa Osmanlı'nın olmayacağını bile akıl edemiyorsun!!

Kurtuluş Savaşı öncesinde Sultan Vahideddin Efendimizin, umutsuzluğa kapılıp İngiliz Manda ve himayesi istediğini yine Sultanahmet de 10 bin kişiyle miting yapan Halide ve kocası Adnan Adıvarın Amerikan manda ve himayesi istediğini de bilmiyorsun!!..
Aynı dönemde İsmet İnönü'nün de Kazım Karabekir'e mektup yazarak İngiliz veya Amerikan Mandası istediğini! zaten işimizin de duaya kaldı dediğini de bilmiyorsun!!..

Ama " Ulusal Kurtuluş Savaşı'nı" yapmaya karar verip, ölümü göze alan başta, Ata-Türk, K. Karabekir, Cevat Çobanlı ve Kazım Özalp Paşalar olmak üzere 13 İttihat Terakki Paşa'sının yani "Osmanlı Derin Devleti Paşalarının kurduğu" Cumhuriyet'e de düşmansın!!!...

Misafir Avatar
mehmet 8 yıl önce @kaportaci

kaportacı kesin kaportana baktırma lazım.. kopyala yapıştırla olmaz bu işler.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Cemal 8 yıl önce

Dünü bilmiyor olabilirim ama bu günü görüyor ve yaşıyorum bu ülkenin kendi seçmiş olduğu CB nına satılmış hırsız diyen bir güruhun varlığı dünde vardı bugünde var demekki tarih tekerrürden ibarettir bugün olanlar dünde aynı vatanını sevenler ve hainler sadece isimler farklı seçtiğimiz saf bize kalmış bizim inancımız vatan ve namus için ölmek kutsalımızdır başkaları enayilik görebilir vesselam.

Avatar
Naci Irmak 8 yıl önce

Biz müslümanlar o kazanimlara düşman degiliz.
Biz senin gibi ite puta tapanlara kizginiz
Gerici yobaz kafali kemalist kafalara kizginiz