Öne Çıkanlar eray ucuzal barbaros şansaş salyangoz kremi gün zileli deniz yücel cemil bayık

İstanbul Kadıköy'de metro girişinde polisler tarafından darp edildiğini iddia eden müzisyen Gülşah Erol olayının perde arkasından bambaşka gerçekler çıktı.

"ÇANTAMDA BOMBA VAR"

Olayla ilgili güvenlik görevlilerinin hazırladığı tutanağa göre olay şöyle gelişti: 2 Ağustos'ta Kadıköy Tavşantepe Metro istasyonuna gelen Gülşah Erol, güvenlik görevlisine 'bavulları yanınıza bırakabilir miyim' diye sordu. Güvenlik görevlisi böyle bir yetkisi olmadığını belirtti. Bunun üzerine Erol bir anda görevlilere bağırmaya başladı ve 'çantamda bomba var' diyerek haykırdı. Görevliler Erol'a sözlü uyarıda bulunmalarına rağmen Erol taşkınlık yapmaya devam etti. Olay yerine gelen bayan polis memuru, Erol'u sakinleştirmek istedi ama başarılı olamadı. Gülşah Erol polis memurunun boğazını sıktı. Bunun üzerine güvenlik görevlilerince Gülşah Erol etkisiz hale getirildi.

ÖLÜMLE TEHDİT ETTİ

Tutanağa göre, görevlileri 'Bu olay burada bitmez, abim delidir. Kandilden, dağdan yeni indi. Sizi bulur, gebertir' diyerek ölümle tehdit etti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada şöyle denildi;

04.08.2017 günü bazı basın kuruluşlarında yer alan "Müzisyen kadınha polis dayağı, terörist ilan edip odaya kapattılar" başlıklı haberlerle ile ilgili olarak kamuoyuna bilgilendirme ihtiyacı duyulmuştur.

02.08.2017 günü saat 17.40 sıralarında Kadıköy metrosu doğu turnikilerine gelen G.E isimli bayan şahsın çantasına özel güvenlik görevlilerine bırakmak istediği özel güvenlik görevlilerinin çantayı alamayacaklarını belirtmesi üzerine şansın " Bomba mı var" şeklinde bağırması ve devamında kendisini uyarmak için gelen polis memurlarından birinin boğazını sıkarak hakaret etmesi neticesinde şahıs gözaltına alınmış olup şahıs hakkında Görevli Memura Mukavemet, hakaret ve kasten yaralama konularında işlem yapılmıştır.

İŞTE O MESAJ

Erol Instagram hesabından yaptığı paylaşımda şöyle demişti: "2 Ağustos, dün 2 polis memuru tarafından darp edildim. Kadıköy Metro girişinde. Enstrümanımı bomba beni de terörist ilan ederek bir odaya kapattılar. Ellerime kelepçe takılıp defalarca yumruklandım ve tekmelendim. Türk bayrağı ile suratıma vurdular, biz bu ülkenin vatandaşıyız diyerek, ya ben? Müzisyenim kollarıma, ellerime lütfen dikkat edin dememle daha çok darp edildim. Benim gibi insanlar bu ülkeden gitmeliymiş, ben ve benim gibiler vatan hainiymiş. Beni hapse atmakla tehdit ettiler, tüm aileme ağza alınmayacak sözlerle hakaret ettiler. Sonuç tertemiz olan hayatımla, kalbimle özgürüm lakin canım çok yanıyor… Vücudumda oluşan zararların fotoğraflarını koymadım, çünkü çok kötü, bu kadarı bile bu ülkede neye maruz kaldığımı gösteriyor olmalı. Ben müzisyenim! Bu ülkeye emek harcayan bir sanatçıyım. Hakettiğim bu mu?! Lütfen dikkat edin müzisyen, sanatçı arkadaşlar, size hakaretle ve saldırıyla yaklaşsalar dahi susun ve yanlarından uzaklaşın. Her yerim ağrıyor, çenem, gözüm, yüzüm, bacaklarım ve kollarım darp içinde ama en çok kalbim acıyor. Dün ölebilirdim…"

Kaynak: Sabah

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hsn 7 yıl önce

Keşke ölseydin.müzisyen olman sana her hakki tanimiyor.cirkeflesmiyeceksin.valizini almak zorundami ordaki gorevli emanetcimi.hepiniz serefsizsiniz vatan hainisiniz.ortaligi karistirmak icin her turlu pisligi yapacak beyniniz var baska bi b.k a yaramazsiniz.