Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ son dakika haberleri ahmet davutoğlu

En az 53 YPG'li öldürüldü
Sınırdan gelen son bilgilere göre; Dünkü topçu atışları sonucu PKK'nın Suriye kolu olan YPG 38 kayıp verdi. Bugünkü top atışlarında da şu ana kadar 15 terörist öldürüldü ve çoğu ağır onlarca terörist de yaralandı.

TSK sabah saatlerinde vurmaya devam etti!

TSK'nin bu sabahtan itibaren Halep yolundaki sınıra 23 kilometre uzakta bulunan Deir Cemal kasabasında YPG mevzilerini vurduğu öğrenildi. Yerel kaynaklar; Doğu'da Mardin'in karşısında Haseke bölgesindeki YPG mevzilerinin de top atışlarının hedefi olduğu bilgisini verdi.

Nusaybin ve Cizre'ye silah takviyesi yapılıyordu

İstihbarat birimlerinin PKK'nın Haseke üzerinden Nusaybin ve Cizre'ye silah soktuğunu tespit etmesinin ardından TSK'nın bölgeyi top atışına tuttuğu belirlendi. (Haber7)

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Vatan 8 yıl önce

Ellerimiz dert görmesin

Avatar
Şimdi dengeler değişiyor. 8 yıl önce

bu millet arkanızda.....

Avatar
Bahar 8 yıl önce

Helal size aslanlarım. Vurun vurun inletin. Ülkemizi bölmeye çalışmak ne demekmiş öğretin sütü bozuk siyonist uşaklarına.