Öne Çıkanlar PKK son dakika suriye abd rusya

En Çok Satılan Proplan Köpek Maması Çeşitleri

En Çok Satılan Proplan Köpek Maması Çeşitleri

Köpekler için iyi beslenme önemlidir. Onları sağlıklı ve mutlu tutar. Ancak köpeğinizi ne sıklıkta beslediğinize veya kasesine ne koyduğunuza dair belirlenmiş bir formül yoktur. Çünkü her köpek farklıdır. Veterinerler, "Köpekler için beslenme gereksinimleri cins, boyut, yaş ve sağlığa göre değişir" diyor.Örneğin, Purina Proplan gibi markalar mama formüllerini hazırlarken tüm bu bilimsel kanıtları göz önünden bulundurarak özel içerikli mama formülleri üretirler. Bu sayede çeşitlendirdikleri ürünleri arasından köpeğiniz için en uygun mamayı seçebilirsiniz.

Proplan Köpek Maması

Öyle ki konu köpek maması olunca, Proplan köpek maması çeşitlerinde her köpek için uygun bir mama bulabilirsiniz. Büyük ırk bir köpeğiniz varsa onun ihtiyacına uygun iskelet ve eklemleri destekleyen, büyük bedenler için uygun beslenme sunan formülleri… Ya da yavru bir köpeğiniz varsa büyüme kemik ve kas gelişimi için yüksek protein ve enerji sunan mamaları… Kısırlaştırılan veya fazla kiloları olan köpekler için lifli ve sindirim sistemi için yardımcı diyet besinleri… Uzun tüylü bir köpeğiniz varsa tüylerin sağlıklı gelişimi ve güzelliği için biyotin içeren özel mamaları… Kısacası köpeğinizin özelliğine göre dilediğiniz her türlü formülü kendini kanıtlamış dünyaca kabul görmüş markalar bünyesinde gönül rahatlığıyla satın alabilirsiniz.

Çeşitler arasında iyi köpek mamasını belirlemenin en önemli adımlarından biri de içerik listesine bakmaktır. Tavuk, balık, geyik, tavşan, bıldırcın veya kuzu ile et bazlı mı olduğunu belirlemek köpeğinize mama seçimi için size yardımcı olacaktır. Her köpek farklı olsa da, genellikle protein açısından zengin, et içeren bir formül köpeğiniz için en iyi seçim olacaktır.

Ardından, içinde ne tür et olduğunu analiz edin. Sığır eti, tavuk veya kuzu eti gibi et türünü özel olarak adlandıran markaları arayın. Ayrıca kaçınmak istedikleriniz de olacaktır: boyalar (köpekler yiyeceklerinin ne renk olduğunu umursamıyorlar), şeker ve yüksek tuz (koruyucu olarak kullanılabilir) ve ayrıca propilen glikol, BHA gibi çözücüler ve koruyucular. , içeren mamalara dikkat etmelisiniz.

Proplan Köpek Maması Fiyatları

Mama çeşitlerini ve tercihleri belirlediğinize göre artık kesenize en uygun mamayı seçebilirsiniz. Sitemiz üzerinden güvenilirliği onaylı Purina Proplan köpek maması fiyatları ve çeşitlerini inceleyip karşılaştırabilir köpeğiniz ve sizin için en uygun mamayı seçebilirsiniz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.