Öne Çıkanlar MI6 METİN UCA mali THY görevlileri rehine DHKP-C Sözleşmeli Bordo Bereli

En kritik bölge DAEŞ'ten geri alındı!

4 KRİTİK MEVZİ ELE GEÇİRİLDİ

Türk Silahlı Kuvvetleri Müşterek Özel Görev Kuvveti ve Koalisyon Hava Kuvvetlerince Suriye'nin Türkiye sınırındaki Cerablus bölgesinde terör örgütü DAEŞ'e yönelik başlatılan Fırat Kalkanı Operasyonu'nda ÖSO unsurları Keklice, Tel Şair, Elvaniye ve Güğüncük köyleri ele geçirdi.


OPERASYON ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Sabaha karşı başlatılan operasyon devam ediyor. Özgür Suriye Ordusu, Türkiye sınırından yaklaşık 3 kilometre güneyde kalan ve Cerablus ilçe merkezinin yaklaşık 5 kilometre batısındaki Keklice köyünü, zırhlı birlikler eşliğinde DAEŞ'ten aldı.
Keklice köyüne yerleşen ÖSO buradan doğu yönündeki ilçe merkezine ilerleyebilmek için köyün çevre güvenliğini oluşturuyor.

ÜÇ BÖLGE DAHA ELE GEÇİRİLDİ

Keklice Köyü'nden sonra Tel Şair, Elvaniye ve Güğüncük de ÖSO'nun denetimine geçti. TSK da Cerablus bölgesindeki DAEŞ hedeflerini savaş uçakları ve obüs toplarıyla ateş altında tutmayı sürdürüyor.

HEDEFTE CERABLUS MERKEZ VAR!

ÖSO güçlerinin zırhlı birlikler eşliğinde Cerablus merkezine doğru hareket etmesi bekleniyor.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.