Öne Çıkanlar esed erdoğan chp DAEŞ son dakika haberleri

Erdoğan 3. köprüden makam aracıyla da geçti
Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Ahmet Davutoğlu Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Başbakan Davutoğlu, Asya ve Avrupa'yı birleştiren Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nün son tabliyesinin de kaynağını yaptı.

Kaynağın yapılmasının ardından Cumhurbaşkanı Erdoğan işçilerin yanına gitti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, inşaatın yüklenici firmalarından olan IC Holding Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Çeçen'den köprü inşaatından çalışan tüm işçilere ramazan ayı öncesinde 3'er bin TL ikramiye sözünü de aldı.

İşçiler de Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hitaben "Türkiye seninle gurur duyuyor" şeklinde slogan attı.

Makam aracıyla Avrupa Yakası'na geçti

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Başbakan Davutoğlu ile birlikte makam aracına bindi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, kendi kulllandığı makam aracıyla Yavuz Sultan Selim Köprüsü'nden Avrupa Yakası'na geçti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.