Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır tam tasdik

Erdoğan'a hakaret eden Alman muhabir sınır dışı edildi
Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan hakkında hakaret içeren bir klip yayınlayarakTürkiye ile Almanya arasındaki diplomatik krizin fitilini ateşleyen Alman kamu televizyonu ARD'nin Ortadoğu temsilcisi Volker Schwenck'in Türkiye'ye girişi yasaklandı.

SINIR DIŞI EDİLDİ

ARD'nin Kahire bürosu yöneticisi Volker Schwenck İstanbul'dan Türkiye'ye giriş yapmak isterken Atatürk Havalimanı'nda alıkonuldu. Alman Devlet Televizyonu ARD muhabiri Volker Scwehck, Türkiye'ye giriş yasağı olduğu gerekçesiyle Atatürk Havalimanı'nda gözaltına alınarak sınır dışı edildi.

"TÜRKİYE'YE GİRİŞİM ENGELLENİYOR" YAZMIŞTI

Schwenck'in Suriye sınırında mültecilerle ilgili haber yapmak üzere Kahire'den geldiği bildirildi. Schwenck, Twitter hesbaından bu sabah saatlerinde paylaştığı mesajında, "Son durak İstanbul. Türkiye'ye girişim engelleniyor. İsmimle ilgili bir kayıt olduğu söylendi. Gazeteciyim. Bu bir sorun mu?" ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
selim 8 yıl önce

Soysuzlar şimdiye kadar at oynattiklari yeter.iyi yapmişlar sinirdisari.

Avatar
Halil temel 8 yıl önce

Niye sınır dışı ettiler tutuklanıp yargılanması gerekmiyormuydu kimden korkuyoruz bu ülkenin cumhurbaşkanına hakaret etmiş.

Avatar
Hakan acar 8 yıl önce

S2tir git pezevenkler...

Avatar
hüseyin şimşekoğlu 8 yıl önce

cehenneme kadar yolu var piç

Avatar
Aslan Lik 8 yıl önce

Evet defol git. Bizi kimse yönlendiremez, bizimle kimse Alay edemez.

Avatar
hasan 8 yıl önce

hep gazetecisiniz karisatin gazeteci olun kufredin gazeteci olun lan got oglani ozaman bu dunyada basbakan bakan olacagina gazeteci ol.tr ye kopek sokmak yasak artik.kimliginde insan yaziyo ama sonucda domuzsun bakterilerini tr ye tasiyamazsin siktir git got.

Avatar
Nihatalay 8 yıl önce

Bu tip domuzlara rahammül edilmez iceri tikin gitsin

Avatar
ali 8 yıl önce

Alman domuzu köpek