Öne Çıkanlar esed chp komplohaber ahmet hakan devlet bahçeli

Erdoğan'a suikast iddianamesi kabul edildi
Fetullahçı Terör Örgütü'nün darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik suikast girişimine ilişkin 47 sanık hakkında Muğla Cumhuriyet Başsavcılığınca hazırlanan iddianame, Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesince kabul edildi.

2 POLİS ŞEHİT OLMUŞTU

15 Temmuz darbe girişimi sırasında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a yönelik suikat girişimiyle ilgili dava açıldı.15 Temmuz darbe girişiminde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Muğla'nın Marmaris ilçesinde kaldığı otele saldırı düzenlenmişti. Saldırıda 2 polis şehit olmuştu. Davada yer alan şüphelilerden 47'sinin cezaevinde 3'ünün ise arandığı bildirildi.

"KOVUŞTURMAYA BAŞLANILMIŞTIR"

Muğla Cumhuriyet Başsavcısı Necip Topuz, yaptığı yazılı açıklamada, "Cumhuriyet Başsavcılığımızca hazırlanan iddianame 15 Kasım 2016 tarihinde görevli ve yetkili Muğla 2. Ağır Ceza Mahkemesine sunulmuş olup, bugün itibarıyla kabul edilerek kovuşturmaya başlanılmıştır." ifadelerine yer verdi.

"MAÇ DOKSAN DAKİKA"

Şüphelilerden M.Ö.'nün eyleme iştirak eden bir başka şüpheliye gönderdiği notta"15 Temmuz'un bir son değil bir başlangıç olduğuna inanıyoruz. Sürecin bu şekilde devam etmeyeceği ortada. Maç doksan dakika. Henüz bitmedi." yazdığı bu not cezaevindeki bir başka bir koğuşa gönderilmeye çalışırken ele geçirildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.