Öne Çıkanlar ışid türkiye DAEŞ erdoğan Ahmet Yesevi Derneği

Erdoğan: Binalar uzaktan patlatılmalı

Son olarak Nusaybin'de operasyon için bir eve giren 6 asker/polis önceden tuzaklanmış bombanın uzaktan kumandayla patlatılmasıyla birlikte şehit olmuşlardı.

Muhtarlara konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan operasyonların asker ve polislerin güvenliği için uzaktan binaları yıkarak ilerlemesi gerektiğini vurguladı.

KULLANILMAYAN BİNALAR UZAKTAN PATLATILMALI

Erdoğan şunları söyledi:

Türkiye tarihinin en büyük terör tehditleri ile karşı karşıyadır. Sivil vatandaşlarımızın zarar görmemesi için hassasiyetle çalıştığımızdan zorluklarla karşılaşıyoruz. Kullanılamaz hale gelen binalar uzaktan patlatılarak yıkılabilir. Hiçbir askerimizin, polisimizin serçe tırnağı beton yığınından daha değerli değil.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
senol karaca 8 yıl önce

Yazi yanlis olmus hic bir beton yigini askerimizin serce parmagindan daha degerli degildir olmasi lazim

Avatar
Alihan 8 yıl önce

Cok gec kalindi biz ne dedik F16 jet ile ucurun gitsin. Pkk bitecekse sadece oldureceksin yoksa surekli kok saliyor.

Avatar
hasan yabaneri 8 yıl önce

Hiçbir askerimizin serçe tırnağı beton yığınından kıymetli değildir. diye söylemi bitirmek yanlışlıkla yazılmış olsa gerek

Avatar
HASAN YABANERİ 8 yıl önce

Cevap bekliyorum

Avatar
birol dil 8 yıl önce

Cok dogru bir tesbit

Avatar
Muammet YILDIZ 8 yıl önce

Ya bunları muhtarları anlatacağım kolluk kuvvetlerine neden anlatmadın

Avatar
Ömer Altuntaş 8 yıl önce

Hiçbir askerimizin, polisimizin serçe tırnağı beton yığınından daha değerli değil. İfadesi yanlış oldu. Hiçbir beton yığını, polisimizin serçe tırnağından daha değerli değil. olmalıydı.

Avatar
Kenan 8 yıl önce

Arkadaş şu son cümle yazım hatasıdır. CANLI izlediğim bir konuşmaydı. Söylem aynen şöyleydi. Hiçbir asker ve polisimizin şerçe tırnağı bina ve beton yığınlarından daha önemsiz değildir.