Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Erdoğan'dan eski yaveri için 'canbaz' çıkışı

Cumhurbaşkanı Erdoğan 15 Temmuz darbe girişimi sonrası tutuklanan yaveri eski Albay Ali Yazıcı'yla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı. FETÖ mensuplarının akla hayale gelmeyecek yollara başvurduklarını ifade eden Erdoğan, eski yaveri Yazıcı için "Benim kurmay subayım da o da ayrı bir cambaz. Psikiyatrik bir vaka olduğuna dair raporlar uydurmuş. Cezaevinden çıkabilmek için bunlara başvuruyorlar."dedi.

Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde düzenlenen 43. Muhtarlar Toplantısı'nda konuşan Erdoğan şunları söyledi:

"AKLA HAYALE GELMEDİK YOLLARA BAŞVURUYORLAR"

-Baktılar ki Türkiye'nin önünü bu şekilde de kesemeyecekler bu defa en alçak en hain yöntemi devreye soktular. Neydi o? 15 Temmuz gecesi ordumuzun içerisine yıllarca sinsice sokulup organize olmuş bir grup darbe girişimi başlattı. Milletimizle birlikte bu ihanet girişimini başarısızlığa uğrattık. Hukuk devleti ilkesinden taviz vermeden FETO ihanet çetesinin tüm mensuplarını adalet önüne çıkardık çıkarıyoruz.Mahkemeler yavaş yavaş sonuçlanıyor. FETO'cu alçaklar masumla suçluyu birbirine karıştırarak yürütülen operasyonların yapılan yargılamaların itibarını sarsmak için akla hayale gelmeyecek yollara başvurdular başvuruyorlar.

"BENİM KURMAY SUBAYIM AYRI BİR CAMBAZ"

-Benim kurmay subayım da o da ayrı bir cambaz. Psikiyatrik bir vaka olduğuna dair raporlar uydurmuş. Cezaevinden çıkabilmek için bunlara başvuruyorlar. Tabi avukatlarımız müdahale ettiler. Bunlar her şeyi yapar. Biz kuyumcu hassasiyeti ile bunları da birer birer ayrıştırarak suçluları hak ettikleri cezalara çarptırmak suretiyle mücadeleyi başarı ile sonuçlandıracağız.  

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yusuf can 6 yıl önce

Bunlarla hic ugrasma reis bunlarin ancagi sey idamdir