Öne Çıkanlar türkiye yunus mallı türkiye ışid Tanap ıkby

Erdoğan'dan flaş sözler: 'Oraya da gireceğiz...!
Cumhurbaşkanı Erdoğan Türkiye'nin başlattığı Fırat Kalkanı operasyonuyla ilgili flaş bir gelişmeyi paylaştı. Terör örgütleriyle mücadele noktasında Türkiye'nin kararlılığını dile getiren Erdoğan Münbiç ve Rakka'da operasyon başlatılacağını açıkladı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen Gazi ve Şehit Yakınları Atama Töreni’nde konuştu. İşte Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

MÜNBİÇ VE RAKKA'YA YÖNELECEĞİZ

"Şimdi El Bab'a yürüyoruz. Çünkü El Bab onların önemli bir merkezi. El Bab'ı da onlar terk edecekler, mücadele öyle devam edecek. Ondan sonra Münbiç'e, Rakka'ya yöneleceğiz.

''SİNCAR YENİ KANDİL OLMA YOLUNDA, MÜSAADE ETMEYİZ'

Şimdi El Bab’a ilerliyoruz. Ondan sonra Münbiç’e Rakka’ya yöneleceğiz. Dün akşamSayın Obama ile uzun uzun görüşmemiz oldu. Bu görüşmede bu tür adımları atacağımızı kendisiyle paylaştık. PYD YPG gibi örgütlere ihtiyacımız yok. Gelin sizlerle beraber Rakka’dan DEAŞ’ı atalım dedik. Sincar’da bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Sincar yeni bir Kandil olma yolunda buna müsaade edemeyiz.

Telafer’de ne yazık ki Türkmen kardeşlerimizi ikiye bölündüler. Şimdi orada mezhepler noktasında çatışma var. Bırakın bu mezhep çatışmasını. Mezheplerin üzerinde İslam var. İslam’da birleşin.

OBAMA'YLA UZUN UZUN KONUŞTUK

Dün akşam Sayın Obama'yla uzun uzadıya bir görüşmemiz oldu ve bu görüşmelerimizle birlikte bu tür adımları atacağımızı kendileriyle de paylaştık. Şunu da söyleyeyim; PYD-YPG terör örgütlerine bizim ihtiyacımız yok.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.