Öne Çıkanlar esed chp DAEŞ ahmet davutoğlu esad

Erdoğan'dan HDP'ye sert mesajlar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde muhtarlarla bir araya geldi. Gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulunan Erdoğan, "Bizim gözümüzde hendeği kazanla, hendeği savunanın hiçbir farkı yoktur." dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;

"Terörle mücadele edenlerin Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve Malazgirt ruhu ile mücadele ettiğini biliyorum. Biz bu vatanın bir karış toprağını bile kimseye vermeyiz.

HENDEK KAZAN TERÖRİSTLERİ ARKADAŞI OLARAK GÖREN BİR ANA MUHALEFET VAR

Türkiye sizin üst aklınızın size verdiği akıldan çok daha güçlü bir ferasete sahiptir. Maalesef hendek kazan teröristleri arkadaşı olarak gören, terör örgütünün eylemlerine bilboard ilanları ile destek veren bir anamuhalefetimiz var.

Terör örgütünün ya yanında olursunuz ya da karşısında olursunuz, bir ortası olmaz.

KÜRT SORUNU DEĞİL TERÖR SORUNU

O evleri yakılan, tarumar edilen insanlar Kürt değil mi? Bu zulmü yapan bölücü terör örgütü bunun hesabını veremez. Türkiye'de Kürt sorunu değil, terör sorunu vardır.

HENDEĞİ KAZANLA SAVUNANIN FARKI YOKTUR

Bizim gözümüzde hendeği kazanla, hendeği savunanın hiçbir farkı yoktur.

Kürt kardeşlerim bu milletin ayrılmaz bir parçasıdır. Türkiye'nin ileriye doğru attığı her adımın kazanımı, Kürt kardeşlerimin de kazanımıdır.

Dünyanın hiçbir ülkesinde terör örgütü ve eylemlerini savunmanın adı siyaset değildir.

Kimse bu devletin ekmeğini yiyip bu devlete kılıç çalamaz. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.