Öne Çıkanlar flaş haber Fenerbahçe başakşehir California diyarbakır haber botu

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'nun açıklamasına tepki
CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Van'da partisinin il başkanları toplantısında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı hedef alarak "Kandan besleniyor" demişti.
İstanbul'da düzenlenen etkinlikte konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, CHP Liderinin bu sözlerine sert bir dille cevap verdi. Erdoğan, "Bizim kandan beslendiğimizi söylüyor. Ben halkımdan besleniyorum. Kandan beslenen birileri varsa, Menderes'in idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir." dedi.

ŞEHİTLERE RAHMET

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın konuşmasından satır başları;
"Güneydoğu'da bu ümmetin vahdeti için şehit olan tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyorum.

"BUNLAR KANDAN BESLENİYORLAR"

Çıkmış bir tanesi, başkanlık sisteminin gelmesi için kan gerekiyor diyor. Bunlar kandan besleniyorlar. Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir. Halk ne derse o olacak, Hakk ne derse o olacak.

"BUNUN ADI ÇİFTE STANDART"

İnsan Hakları Beyannamesini kaleme alanlar, bugün en temel insanlık sınavından sınıfta kaldılar. Madem siyasi idamlara karşısınız, neden Motiur Rahman Nizami'nin idamına sessiz kaldınız? Bunun adı çifte standart.

"KANDAN BESLENEN CHP ZİHNİYETİDİR"


Ben halkımdan besleniyorum. Kandan beslenen birileri varsa, Menderes'in idamına zemin hazırlayan CHP zihniyetidir. Devlet içinde gizlice örgütlenen bir yapı en büyük zararı gençlerimize verdi. Dünyanın her yerinde bu çetenin kirli yüzünü deşifre ediyoruz."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.