Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Erdoğan'dan pilotlara: Kimden yanasınız

Erdoğan, Marmaris'teki gergin bekleyiş sonrası helikopter ile otelden ayrılmaya karar verildi.

Cumhurbaşkanlığına ait helikopter otelin karartılmış pistine ışıkları söndürmüş olarak indi.

"MERTÇE SÖYLEYİN, KİMDEN YANASINIZ"

Cumhurbaşkan Erdoğan, eşi Emine Erdoğan, kızı Esra Albayrak, damadı Enerji Bakanı Berat Albayrak, torunları; 11 yaşındaki Ahmet Akif, 6 yaşındaki Mahinur ve 7 aylık Sadık ile helikoptere geldiler. Özel Kalem Müdürü Hasan Doğan ile Koruma Başmüdürü Muhsin Köse de yanındaydı. Tayyip Erdoğan kokpitteki iki pilotun yanına gitti ve çok kararlı bir sesle şöyle dedi: "Bana mertçe söyleyin, kimden yanasınız?" Pilotlar da aynı kararlılıkla Erdoğan'a şu yanıtı verdi: "Sizden yanayız. Hem de sonuna kadar. Sizi ve ailenizi gideceğiniz yere ulaştırmak için ne gerekiyorsa yapacağız. Öleceksek de birlikte öleceğiz." Bunun üzerine Erdoğan “Sağolun” dedi.

15 DAKİKA SONRA OTELİ DARBECİLER BASTI

Dalaman Havaalanı'na giden helikopter tüm ışıklarını söndürmüş olarak alçaktan riskli bir uçuş yaptı. Askeri radarlara yakalanmamak için böyle olması gerekiyordu. Helikopter kalktıktan sadece 15 dakika sonra da darbeci askerlerden oluşan suikast timleri otele geldi. İçeride olduklarını düşünüp Erdoğan ile ailesinin kaldığı evleri çok yoğun ateş altına aldılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Tanrıverdi 8 yıl önce

S.aleyküm Bizim hiçbir olaya karışmamış hiçbir yasa dışı örgüt ve yapılanmayla bağlantısı olmayan fakat darbe girişimi esnasında evinde oturuyorken saldırı altındayız alarm diye gelen bir emir üzere bşrliğine katılmış daha önce 5 yıla yakın astsubaylık yapmış ve teğmenliğe geçmiş ankarada eğitim alan öğrenci bir subayımız var. birliğinde olayın mahiyetini gördüğünde hiçbir suretle devlet ve millet düşmanlarından yana olmamış ve vatanı ve milletinin yanında darbeci hainlere karşı duran kahraman subaylarımızın emriyle öğrenci konumunda olduğu için güvenli bir noktada birçok subay adayıyla hiçbir olaya karışmadan beklemiştir. Fakat sabah hainler yakalanmış polise teslim edilmişken polis bütün subay adaylarını da göz altına almıştır. Şimdi hiçbir suçu olmayan evinde otururken tepesinde dönen uçaklar etrafta bomba ve silah sesleri varken üstelik emir verilerek birliğe çağrılan ne olduğunu bile bilmeyen bir asker evde durabilirmi.sırf subay diye hain darbeciler gibi muamelelere mağruz kalan ortada ne döndüğünü bile bilemeyip hengamenin ortasında kalmış yanlış birşeyler yapmamak için hiçbir eyleme karışmamış zan altında bırakılan onca tertemiz askerlerimiz var. biz bir asker ailesi olarak bu durumu endişe ve üzüntüyle izliyoruz ama devletimizin ve milletimizin bu hainlerden kurtulması için bazı zorluklarada katlanmaya hazırız yeterki adalet gerçekten yerini bulsun saygılarımla

Avatar
Serkan 8 yıl önce

Rabbim dustugunuz durumdan dolayi sizlerinde yardimcisi olsun