Öne Çıkanlar son dakika ışid türkiye rusya DAEŞ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın resti sonrası AB’den ilk açıklama geldi. Almanya, AB ile yapılan mülteci anlaşmasına ilişkin "Mülteci anlaşmasına uymak iki tarafında çıkarına" açıklamasında bulundu.

Avrupa Parlamentosu Türkiye Raportörü Kati Piri ise, "Göçmen anlaşmasını AB üyelik müzakereleriyle ilişkilendirmek, en başından yanlıştı" diye tweet atarak, Ankara ile Brüksel arasındaki mülteci anlaşmasının şartlarını eleştirdi. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan, KADEM'de yaptığı konuşmada  AP'nin dün aldığı kararı değerlendirerek "Dün Türkiye AB'ye girsin mi girmesin mi oyladılar. Neden yaptılar, çünkü Erdoğan doğru açıklamalar yapıyor. Toplanmışlar gelmişler bir araya 400- 500 kişi evet diyor. Ya topunuz dese ne olur. Kapıkule'ye 50 bin mülteci dayandığı zaman feryat ettiniz. 'Türkiye kapıları açarsa ne yaparsınız' dediniz, bana bak, daha ileri giderseniz bu kapılar açılır bunu da bilesiniz. Öyle kuru sıkı tehditlerden ne ben anlarım, ne bu millet anlar!" demişti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
NefiseNefiseoztek 7 yıl önce

Agzina saglik sayin cumhurbaskani sunlari cevaolarininnvercevaolarininnverbunlar iyice kudurdular polislerinmi turk vatandasisin olduruyor bunlari hesabini bunlara kimse sormuyor bunlari arastirilmasini sizdenn Rica ediyorum.

Avatar
Yüksel ÖZDİL 7 yıl önce

Ağzınıza sağlık cesur yürek sayın Cumhurbaşkanım.Bu haçlı soysuzlarına hadlefini her seferinde bildirdiğiniz için,siz dik durun yeter biz millet olarak osmanlının torunları her arkanıza baktınızda bizleri yanıbaşınızda göreceksiniz.Bu kefereler bilsinlerki biz müslümanlar anadoluya girdiğimizden beri bedel ödüyoruz peki onlar artık buna hazırmı?korkuyorlar çok güçlü geliyoruz bir altıyüz yıl daha toruunlarınadamı katlanıcaz diye evet buna hazır olmalılar...Allah islam aleminin yar ve yardımcısı olsun inşAllah.Allaha emanet olun.

Avatar
Napcan? 7 yıl önce

Serti görünce nasıl köpek oluyorsun Avrupa.