Öne Çıkanlar türkiye ışid terörist YÖK IŞİD kara operasyonu

Erdoğan'ın üniversite arkadaşı yıllığını paylaştı
AK Parti Grup Başkan Vekili ve Çanakkale Milletvekili Bülent Turan,Marmara Üniversitesi mezunlarının adlarının yer aldığı 1983 yılında hazırlanan 'Yüz Yıllık Mezunları ile İstanbul Yüksek Ticaretliler' yıllığının 328'inci sayfasında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın adının geçtiğini twitter'da paylaştı.
Çanakkale'de serbest muhasebeci ve mali müşavir Muzaffer Kıray, Recep Tayyip Erdoğan'ın başbakan seçilmesinin ardından bir arkadaş ortamında, Erdoğan'ın adının zikredilerek, kendilerinin öğrenim gördüğü üniversiteden başbakan çıktığı yönünde bir sohbet geçince, aklına kendi adının da yer aldığı 'Yüz Yıllık Mezunları ile İstanbul Yüksek Ticaretliler' isimli yıllık geldi. Eve gidip Marmara Üniversitesi Mezunları ile Tüm Öğretim Kadrosu'nun adlarını yer aldığı 1983 yılında basılan yıllığı incelemeye aldı. Marmara Üniversitesi Teknik Eğitim Fakültesi öğretim üyesi Dr. Esat Çelebi tarafından hazırlanan mezunlar yıllığının 328'nci sayfasında 1980-1981 Mezunları bölümünde, İ.İ.T.İ.A. Ticari Bilimler Fakültesi (Aksaray Birimi) Mezunlarını gösteren alanda, 2443 numarasıyla Erdoğan Tayyip adını buldu.





Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
nafiz özdemır 8 yıl önce

Yok kardeşim yok ne yaparsanız yapın belgeymiş fotoğrafmış inanmazlar bunların inançları yok ki Allaha kitabına inanmazlar sen belge göstersen ne olacak nafile bunlar kafaya koymuşlar bi kere