Öne Çıkanlar Şırnak milletvekilleri flaş haber erdoğan haber botu öğretmenler günü hediyesi

Erdoğan'ın yakın koruması da FETÖ'cü çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başyaveri Albay Ali Yazıcı ile Muhafız Alay Komutan Albay Kutsi Banş ve 4 yaverinin tutuklanmasından sonra, Erdoğan'a başbakanlığı döneminde yakın koruma görevi yapan Emniyet Müdürü Halit Özgül'de FETÖ'cü çıktı.

TBMM eski Başkam Cemil çiçek'in de yakın koruma müdürlüğünü yapan Özgül'den Soma, Çiçek'in korumalığına getirilen Emniyet Müdürü Alpaslan İkiz de FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle meslekten ihraç edildi. Bu arada emniyetin en kritik birimi İstihbarat Daire Başkam Engin Dinç'in yardımcısı Emniyet Müdürü Mustafa Turgut da FETÖ'cü olduğu gerekçesiyle meslekten çıkarıldı.

ERDOĞAN'IN GÖZÜ TUTMAMIŞTI!


Erdoğan başbakan iken koruma müdürlüğünü yapan Halit Özgül'ü cuma namazı çıkışında uyarmış, "bir daha bu arabaya binme" demişti. Daha sonra görevden alınan Başkomiser Halit Özgül, TBMM'de kulis amiri olarak göreve başlamıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.