Öne Çıkanlar abd operasyon terör örgütü haber diyarbakır

Erdoğan konuştu, AP'den mesaj geldi
Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Avrupa Birliği'nin Türklere vizesiz seyahat vermeye yaklaştığını söyledi.
Almanya'nın Bild gazetesine konuşan Avrupa Konseyi Başkanı Donald Tusk, Türklere ne zaman vize serbestisinin verileceğine yönelik bir soruya, "Bütün şartları istisnasız olarak yerine getirdiklerinde" dedi.

"EKİM AYINA KADAR SÜRECEĞİ KESİN"
Avrupa Konseyi Başkanı Tusk görüşmelerin kesinlikle en az ekim ayına kadar süreceğini ancak Türkiye'ye vize muafiyetine gittikçe yaklaştıklarını belirtti.
Avrupa'ya vizesiz seyahat anlaşması, Türkiye'nin terörle mücadele yasalarıyla ilgili anlaşmazlıktan dolayı askıya alınmıştı.
Türkiye, güvenliğine tehdit oluşturan unsurlarla mücadele edebilmek için bu yasalara ihtiyacı olduğunu söylüyor.

ERDOĞAN: "TÜRKİYE SIRADAN BİR ÜLKE DEĞİLDİR" DEMİŞTİ
Cumhurbaşkanı Erdoğan, akşam saatlerinde Beştepe'de vekillere verdiği yemekte konuşmuş, Avrupa ile ilişkiler konusunda "onurlu duruşumuzu koruyacağız" demişti.
Erdoğan, "AB ile ilişkilerde onurlu duruşumuzu koruyacağız. Avrupa Birliği ile olan ilişkilerimizi, altını çizerek söylüyorum, onurlu duruşumuzu ve milli çıkarlarımızı koruyarak gittiği yere kadar götüreceğiz. O yerli ve milli duruşumuz asla zedelenmemeli. Türkiye sıradan bir millet değildir, sıradan bir ülke de değildir" ifadelerini kullanmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Muammer 8 yıl önce

Hic bir zaman uye olamiyacagiz vizede. Olmuycak bizi 53 senedir oyaliyorlar bizim avrupalilara ellerine yalama sekeri verip sen bunu yala diyorlar hiristiyan kulubu islam kulübünü birligine alirmi behey salaklar bizim avrupa sevicilere duyrulur hiristiyan alemi hangi islam alemine huzur ve mutluluk vermis tarihe bakin okuzler tarihini umutanlar kaybolmaya mustehaktir ama türk olarak her zaman yeni bir devlet kurmusuzdur sadece bunu görün baska soze hacet yok

Avatar
kamil 8 yıl önce

Muammer kardeşim neyin kafasindasin sen ya bu n hakarettir. Bu ne yirtinmadir. Almazlarsa almasınlar. Mesele AB katılmak degil ki mesele ab nin asıl kimliği olan bizans imparatorlugunun kalıntısı olan hıristiyan topluluğunun amacı dışına çıkarmak. Zaten almayacaklar biz onları alacağız.

Avatar
Şenol 8 yıl önce

Atalım o zaman şekerleri avrupası batsın ülkemizde herşey bol biz böyle yaşadık böylede yaşarız