Öne Çıkanlar türkiye ışid IŞİD kara operasyonu yunus mallı türkiye terörist

Erdoğan: "O kapağı yapanlar şerefsizdir"

Cumhurbaşkanı Erdoğan TRT’de canlı yayına katıldı. Erdoğan Nokta Dergisi’nin soruşturma konusu olan kapağına sert eleştiriler getirdi.

 

Erdoğan, “Hayatımda ben bir selfie yapmış değilim. Başkaları yapabilir. Ben yapmadım yapmıyorum. Ben bir defa şehit tabutuna sırt dönecek kadar şerefsiz değilim ama o kapağı yapanlar, bakın bu kadar ağır konuşuyorum, şerefsizdir, alçaktır ve benim karakterimi de onlar çok iyi bilirler. Onun için de olması gereken neyse onu yapacağım. Hukuk içerisinde avukatlarıma gerekli talimatı verdim, zaten gördüm, rahatsız oldum. Ben bunları böyle ufak ufak da böyle söyleyip geçemem. Çünkü şehidin bizim dünyamızdaki anlamı bellidir, ama onların dünyasındaki anlamı belli değildir. Eğer onların dünyasındaki anlam buysa onu bilemem. O zaman kendi resimlerini koymak suretiyle onu bassınlar veya peşinden gittikleri zatın resimlerini koyarak bunu yapsınlar.''açıklamasını yaptı..

 

Nokta Dergisi’nin yönetimi hakkında çok sert cümleler sarf eden Erdoğan, bedelini çok ağır ödeyecekler açıklamasını yaptı.


 



Nokta Dergisi 18. Sayısında Erdoğan’ı gülerek şehit cenazeleriyle selfie çekiyormuş gibi gösteren kare hazırlamış ve derginin kapağına basmışlardı.

komplohaber.com

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.